Inedit

Când te doare sufletul plângi, suferă, dar ţine capul sus şi mergi mai departe. Citește asta ori de câte ori te sufocă gândurile negative

 

 

Când te doare sufletul plângi, suferă, dar ţine capul sus şi mergi mai departe. Citește asta ori de câte ori te sufocă gândurile negative

 

 

Iată ce trebuie să îți amintești mereu!

Viața noastră este destul de complicată

Chiar și oameni foarte de succes și faimoși au aceleași probleme, ca fiecare dintre noi. Deși ne uităm la fotografiile lor în reviste lucioase și ne gândim: „Iată pe cineva care a reușit în viață și este fericit.”, tot există probleme, în spatele acelei imagini.

Amintește-ți, toți suferim în egală măsură. Singura diferență este: cineva se plânge constant de durere, în timp ce altcineva își ascunde durerea.

Dar doar pentru că viața este durere nu înseamnă că nu poate fi frumoasă în același timp. Chiar și când problemele și necazurile îți cad pe cap, poți fi totuși … fericit.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să îți schimbi perspectiva. Aruncă o privire diferită asupra a ceea ce ți s-a întâmplat.
Va deveni mult mai ușor să trăiești dacă accepți adevărul comun, pe care, din anumite motive, toți îl uită: „În viață nu există succes și fericire fără căderi!”

Toată lumea trebuie să renunțe la cineva sau la ceva

Când cel mai bun prieten trădează fără explicații inima ta este ruptă de durere. Pare că nu mai poți avea încredere în nimeni, că nu vei avea nimic bun de la viață.

Încearcă să privești ce s-a întâmplat și din cealaltă parte. Înțelege că oamenii nu sunt decât lecții utile. Ei apar pe calea noastră cu scopul unic de a ne ajuta să înțelegem ceva despre noi înșine și despre viață, în general.

Cele mai dramatice schimbări din viață apar după ce trăim dezamăgiri severe. Ele devin un impuls pentru creșterea noastră și ajută la luarea deciziilor corecte.

Nu avem cum să ne schimbăm trecutul

Adevărul dur al vieții: trecutul va rămâne pentru totdeauna așa cum a fost. Dar acest lucru nu înseamnă că nu îți poți schimba viitorul! De ce trecutul ar trebui să ne influențeze ani de zile, determinându-ne acțiunile de astăzi?

Faptul că te-ai prăbușit sau eșuat nu înseamnă că va fi întotdeauna așa. Noi înșine alegem scenariul de viață. Prin urmare, îți poți schimba viața în orice moment!

Lasă trecutul în trecut și începe să lucrezi la viitorul tău.

 

Sursă