Bauturi

Anemie, Lipsă de Vitamine – Rețetă Naturistă pentru oboseală extremă, slăbiciune, respirație scurtă, dureri în piept, infecții frecvente, amețeală, mâini și picioare reci, unghii fragile, bătăi rapide ale inimii …

 

 

 

 

Reţeta minune se face în numai 5 minute

Conţine usturoi, lămâie, piper şi miere – ingrediente cu o putere incredibilă împotriva viruşilor. O singură doză îţi întăreşte sistemul imunitar şi te ajută să treci cu bine peste această perioadă.

Despre usturoi, se ştie deja că este de 100 de ori mai puternic decât antibioticele în lupta cu bolile, iar proprietăţile antivirale sunt cât se poate de eficiente. Mierea, lămâia şi piperul roşu au şi ele o reputaţie foarte bună. Împreună, formează un adevărat elixir care te ajută să previi nenumărate boli – de la o banală răceală la cancer.

Reţeta de mai jos are un timp de preparate minim, dar beneficiile asupra organismului sunt maxime. Ea a fost recomandată de Natasha Longo, o nutriţionistă celebră şi consultantă pe nutriţie, pe site-ul Preventdisease.com.

 

 Ingrediente:

o lămâie,

1-2 căţei de usturoi,

1/8 linguriţă de piper roşu,

1 lingură de miere.

Mod de preparare:

Se taie lămâia în două; se stoarce sucul de lămâie dintr-una din jumătăţi. Păstrează coaja rămasă; Mărunţeşte usturoiul şi lasă-l să stea aşa timp de 10 minute. Apoi, adaugă-l în zeama de lămâie, împreună cu piperul roşu; Adăugă şi mierea şi amestecă toate ingredientele foarte bine. Pune sucul obţinut în coaja de lămâie rămasă şi consumă cu tot cu pulpă.

Vă veţi simţi, în plus, energizat şi foarte reconfortat. Sănătate maximă!

 

Sursa: retete.expresspress