Retete de Mancaruri

Aceste chiftele fragede din pui sunt grozave pentru cină

 

 

Aceste chiftele fragede din pui sunt grozave pentru cină

 

Ingrediente:

  • Pui tocat – 750 g;
  • Ceapa – buc.;
  • Ardei gras – buc.;
  • Patrunjel – 10 g;
  • Usturoi – 3 catei;
  • Sare – ½ linguriță;
  • Piper negru – un praf;
  • Boia de ardei – ⅓ linguriță;
  • Ardei iute – după gust.

 

Mod de preparare:

Rade ceapa folosind tăietoarele mici ale unei răzătoare. Curatam interiorul ardeiului gras si il dam si pe razatoarea fina.

Puneti ceapa si ardeii intr-un bol cu ​​carne tocata, treceti cateii de usturoi printr-o presa.

Pătrunjelul se toacă mărunt și se toarnă într-un bol cu ​​carne tocată. Turnați sare, piper negru măcinat, boia de ardei și ardei iute în amestec, amestecați totul bine.

Ungeți-vă mâinile cu ulei sau apă și formați mici cotlet din masa de carne rezultată. Lăsați cotleturile la frigider pentru o oră.

În acest moment, puteți tăia o salată de roșii, ierburi și ceapă. Într-o tigaie în ulei vegetal, prăjiți cotletele pe ambele părți până se rumenesc.

Este recomandat să serviți astfel de chiftele pe un pat de ceapă. Aceste chiftele fragede sunt grozave pentru cină.

 

Pofta buna!

 

Sursă