Horoscop

6 zodii care nu învață niciodată din propriile greșeli

 

 

 

 

Este normal sa facem greseli, toti facem lucruri pe care le regretam, insa de regula, cu fiecare experienta neplacuta invatam ceva. Ei bine, acest lucru nu este valabil in cazul tuturor persoanelor, existand si exceptii, care par sa repete aceleasi greseli toata viata.
Se pare ca acest lucru este influentat si de astre, asadar nu este surprinzator ca nativii acestor zodii se lovesc mereu de aceleasi probleme. In schimb, daca ai si tu una dintre aceste zodii, poate este momentul sa vezi lucrurile intr-un mod diferit. Ia fiecare situatie sa analizezi ce ai facut gresit si ce ai putea schimba.

1. Berbec
Poti sa te bazezi pe Berbec sa faca ceea ce ii ceri, insa nu te astepta sa o faca mereu cum trebuie, desi au primit instructiuni clare. Nativii Berbec sunt incapatanati si doresc sa aiba succes in tot ceea ce fac. Asta inseamna ca de cele mai multe ori nu vor avea nevoie de parerea sau de ajutorul tau, chiar daca tu stii cu adevarat mai multe.

Berbecii insista sa invete din propriile greseli, insa pentru ei asta inseamna, de fapt, ca nu au facut ei o eroare cu adevarat, ci pur si simplu asa s-a intamplat.

2. Taur
Taurii, spre deosebire de Berbeci, vor sa invete din greselile lor si chiar pot recunoaste atunci cand fac un lucru gresit. Astfel, ei au intentia de a remedia o situatie, insa cand vine vorba de a face propriu-zis o actiune, lucrurile stau complet diferit.

Asadar, Taurii sunt si ei destul de incapatanati si, daca li se pare ca ceva nu se potriveste exact cu ceea ce au in minte, cand vine vorba de greseli, ei vor ignora orice sfat si vor face in continuare lucrurile asa cum considera ei ca este mai bine.

3. Balanta
Balantele au o personalitate interesanta. Nativii Balanta sunt amabili cu anumite persoane, in timp ce judeca si critica alti oameni, acesta fiind defectul lor cel mai mare. De cele mai multe ori, latura prietenoasa a acestei zodii este doar o aparenta, in realitate Balanta ranind cu usurinta oamenii din jurul ei de nenumarate ori.

Acest lucru le dauneaza in timp, deoarece nimeni nu va mai avea incredere in amabilitatea lor.

4. Sagetator
Sagetatorii invata intr-un final sa nu mai repete anumite greseli, insa pana nu le este foarte clar ce anume s-a intamplat, ei vor nega sau isi vor apara faptele. Nativii Sagetator petrec prea mult timp, incercand sa faca un lucru sa functioneze, cand acesta nu avea, de fapt, nicio sansa de la inceput.

Ei nu renunta, fac orice pentru a rezolva ceea ce isi propun si, la final, cand totul este un esec, incearca sa se amuze de intreaga situatie.

5. Varsator
Varsatorii nu prea invata din greselile lor si asta deoarece de cele mai multe ori nici nu se gandesc foarte mult inainte sa actioneze. Astfel, este foarte posibil sa intre in numeroase situatii riscante, din care nu scapa foarte bine.
In plus, Varsatorilor nu le place foarte mult sa lucreze sau sa se implice in orice este nevoie de prea mult efort, asadar nu este deloc surprinzator faptul ca nu invata nimic din propriile greseli.

6. Pesti
Spre deosebire de celelalte zodii, Pestii sunt sensibili si se gandesc foarte mult atunci cand fac o greseala. Ajung sa se considere persoane neplacute, iar reactia lor nu face decat sa arate ca isi plang foarte mult de mila in general.

Totodata, Pestii adora sa faca greseli, nu sa invete din ele. In plus, ei aleg sa faca totul intr-un mod dramatic, deoarece le place si atentia.

 

Sursa: Telegraph.md