Horoscop

6 lucruri care ne atrag la Capricorni

 

 

 

 

Super seria astrologică îi aduce azi în prim plan pe Capricorni. Nativi de pământ, aceștia sunt guvernați de planeta Saturn.

Iată câteva dintre caracteristicile zodiei Capricorn!

De ce sunt Capricornii speciali

1. Capricornii sunt cerebrali. Toate acțiunile lor sunt făcute după o perioadă îndelungată de gândire. Sunt nativii care văd tot timpul realitatea așa cum e și au soluții pragmatice.

2. Deși sunt introvertiți, în relații, Capricornilor le place să dețină controlul. Sunt foarte protectori cu persoana iubită și extrem de calzi, în ciuda aparențelor de oameni duri și retrași.

Capricornii sunt de altfel partenerii ideali. Gândesc totul în avans, le place să își surprindă sufletele pereche cu tot felul de surprize.

3. Capricornii au un cult pentru bani. Sunt oameni muncitori și știu să facă bani și din piatră seacă. Acești nativi de pământ au întotdeauna un plan B care dă roade mai ales atunci când rămân cu portofelul gol.

4. Capricornii au un umor negru și pentru asta sunt extrem de apreciați de persoanele mai deschise la minte. Pari destul de rigizi și conservatori la prima vedere, însă au un umor fin care îi face cu totul speciali.

5. Capricornii nu fac nimic la voia întâmplării. Totul este organizat. Ei nu cred în destin, în ce le rezervă, de pildă, astrele. Merg pe principiul că norocul și-l fac cu mâna lor ținând cont de o seamă de circumstanțe.

6. Acești nativi sunt calculați și când vine vorba de relațiile cu cei din jur. Sunt genul de oameni care nu se împrietenesc cu oricine.

Urmăresc mereu un interes, iar de multe ori acel interes este în beneficiul ambelor părți. Capricornii sunt egoiști, dar nu atât de egoiști să nu le ofere prietenilor ceea ce merită. Ba chiar o fac cu dragă inimă.

 

 Sursa