Inedit

18 reguli de societate pe care o femeie în adevăratul sens al cuvântului nu le va încălca niciodată

 

 

 

 

Respectarea regulilor de decență, etichetă, comportament în anumite situații este ceea ce distinge o persoană educată de restul lumii. Dar nu orice femeie poate fi numită o adevărată doamnă. Am înțeles ce greșeli nu se permit niciodată femeilor adevărate. Luați acest lucru în considerare pentru a fi întotdeauna într-o lumină favorabilă în fața celorlalți.

1. Nu mai purtați lucruri false și ieftine precum copii ale genților sau pantofilor de firmă.

2. O adevărată doamnă nu va purta un lucru vechi care și-a pierdut forma și aspectul. O garderobă potrivită se va creea cu gust și în funcție de caracteristicile persoanei care îmbracă ținutele.

3. O altă regulă importantă este legată de postură. O doamnă are întotdeauna o postură corectă și puternică.

4. De asemenea, nici neglijarea propriei sănătăți nu are un efect prea bun asupra persoanelor în cauză. O doamnă în adevăratul sens al cuvântului are grijă de ea și de sănătatea sa.

5. Când o femeie se îngrijește, pielea ei arată perfect. În plus, ea cunoaște punctele forte și punctele slabe ale apariției ei și ce fel de machiaj este potrivit în funcție de evenimentul la care participă. Prin urmare, ea nu are nevoie de o un machiaj puternic pentru a atrage atenția și pentru a-și pune în evidență farmecul.

6. O adevărată doamnă nu va arăta niciodată că este grăbită.

7. Pentru a mânca toată supa, trebuie să înclinați farfuria. Iar acest tip de neglijență nu poate fi permis într-o societate decentă. Prin urmare, chiar și cea mai delicioasă supă va trebui mâncată numai până când nu va mai putea fi luată cu o lingură.

8. Obrăznicia și bârfa sunt de asemenea evitate de o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. La fel și cu ridicarea vocii sau râsul foarte strident.

9. Unei doamne nu îi este permis să se certe. Poate discuta argumente, își poate expune opinia, însă niciodată într-o manieră agresivă.

10. O doamnă folosește întotdeauna tacâmuri atunci când servește o masă, nu mănâncă niciodată direct cu mâna, indiferent de felul de mâncare servit.

11. Sinceritatea este apreciată, însă o femeie mult prea deschisă și sinceră nu poate fi considerată, totuși, o lady.

12. De asemenea, purtarea unor pantofi albi este permisă numai în combinație cu o rochie de același alb.

13. O doamnă nu întârzie niciodată mai mult de 15 minute.

14. O doamnă nu își lasă niciodată umbrela deschisă pentru a se usca.

15. Când o persoană strănută, o adevărată doamnă îi spune întotdeauna Sănătate!

16. O adevărată doamnă nu iese niciodată îmbrăcată într-o rochie sau fustă fără să aibă ciorapi sau dres, de asemenea.

17. Niciodată nu va refuza să mănânce sau să bea ceva atunci când i se oferă.

18. Dansul cu părul desprins este considerat vulgar pentru o femeie. Așadar, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului nu va dansa niciodată cu părul desprins.

 

Sursa:  Miruna Stie