Sfaturi utile

Ȋnvață să aranjezi oglinzile din casă pentru a avea mai mult noroc si armonie. De ce este bine ca să ștergi des oglinzile din casă

 

 

Ȋnvață să aranjezi oglinzile din casă pentru a avea mai mult noroc

 

Filosofia antică Feng Shui asociază oglinzile apei și norocului. Oglinda captează energiile negative și le respinge pe cele negative.

Mulți experți în Feng Shui spun că nu ar trebui să ai în casă oglinzi mâzgălite, fumurii, așezate pe bucăți. Există și diverse superstiții legate de oglinzi, că o oglindă spartă ar aduce un ghinion timp de șapte ani sau că două oglinzi plasate față în față ar aduce nenorociri.

Oglinzile ce reflectă ușa casei trebuie îndepărtate, deoarece îndepărtează energia pozitivă și o direcționează spre exterior.

Dacă vrei să îți pui o oglindă în dormitor poate ar trebui să o acoperi noaptea pentru că atrage energiile negative pe timpul nopții. Cel mai bun loc din bucătărie pentru plasat o oglindă este în spatele aragazului, se spune că astfel vei atrage bunăstarea.

Și forma oglinzilor trebuie luată în considerare. Oglinzile pătrate sau dreptunghiulare sunt un indicator al echilibrului, iar cele octogonale sunt simbolul puterii. Alege o oglindă ovală pentru a menține unitatea în familie.

Punctele cardinale în care sunt plasate oglinzile sunt foarte importante în Feng Shui. O oglindă așezată la est aduce sănătate și bani celor din casă, o oglindă așezată pe peretele de sud aduce noroc, iar una așezată la nord va aduce îmbunătățiri carierei.

Oglinda perfectă ce respinge toate energiile negative este oglinda Ba Gua (înainte de Rai). Aceasta se găsește în două forme concavă și convexă și se folosește în special în afara casei. Această oglindă trebuie cumpărată numai din magazinele ce comercializează produse Feng Shui și ar trebui folosită numai la îndemnului unui specialist în această filosofie.

Mirror Gallery Wall Ideas - VELCRO® Brand

Stergeți des oglinzile din casă, deoarece prin acestea iese energia negativă!

Casa fiecăruia dintre noi trebuie să fie locul în care să ne simțim relaxați, să ne eliberăm de toate tensiunile acumulate peste zi.

Doar că de multe ori tocmai acest spațiu devine unul stresant, iar locuința devine un loc plin de energii negative de unde am vrea să fugim cât mai repede. În aceste momente, trebuie să luați urgent măsuri!

Forțele necurate, atrase de mizeria din locuință

Vi s-a întâmplat de multe ori, din cauza oboselii să lăsați peste noapte vasele nespălate sau chiar coșul de gunoi plin?

Ca să nu mai vorbim de resturi de mâncare pe masă? Ar fi bine să nu mai faceți acest lucru, pentru că forțele necurate sunt atrase de o casă unde e mizerie și, odată instalate, vor tulbura echilibrul energetic al dumneavoastră.

De aceea, aveți mare grijă ca locuința dumneavoastră să fie mereu curată. În plus, o atenție deosebită trebuie acordată și oglinzilor din casă, care trebuie mereu șterse, pentru că prin acestea se spune că iese energia negativă.

Mobilierul se poate comporta ca un vampir

V-ați hotărât să vă schimbați mobila?

Atunci aveți grijă să nu puneți în dormitor vreun obiect realizat din plop tremurător, ulm, salcie sau stejar sau ceva de culoare neagră. Mobila se va transforma într-un adevărat vampir care vă va fura toată energia, iar dimineața vă veți trezi nervoși și cu mari dureri de cap.

Aspiratoare de energie sunt și statuetele și bibelourile din os, coarnele de cerbi așezate pe pereți sau blana de urs de pe podea. Pentru a înlătura energia negativă din casă este recomandat să faceți focul în sobă sau în șemineu, măcar odată pe săptămână.

10 Dazzling Wall Mirror Decor Ideas (With Photos!) Wayfair |  peacecommission.kdsg.gov.ng

Sursa