Remedii naturiste

Un medic renumit din Viena spune că arginina este substanța care ne ajuta sa nu ne îmbolnăvim si te scapă de orice boală!

 

 

 

 

Credeam că organismul are nevoie de oxigen, pentru a supraviețui, însă Prof. Ihor Huk, Șeful Departamentului de Chirurgie de la Wiener Privatklinik, doctor în medicină și om de știință apreciat cu peste 300 de lucrări, publicate în jurnale medicale valoroase, a dezvăluit că organismul nostru are nevoie de câteva elemente cheie, pentru a nu se îmbolnăvi.

”Recomandările medicilor de acum sunt învechite, sunt din secolul al XVII-lea, iar noi trăim în secolul XXI. Chiar și studenții mei învață din acele manuale vechi și când i-am întrebat care e cel mai important element din corpul nostru, 99% au spus că oxigenul. Greșit! Știm de 20 de ani că nu oxigenul e cel mai important element din corpul nostru, ci oxidul nitric, iar un om de știință, prieten cu mine a luat un premiu Nobel pe această temă, în 1997. ”
Ihor Huk spune că  inima poate bate mai mult fără oxigen, decât fără oxid nitric. Dacă inima nu mai are oxid nitric, se oprește imediat.

Memoria, pe termen lung, funcționează, codează informația cu ajutorul oxidului nitric, iar sistemul imunitar luptă cu bacteriile, cu virusurile, cu cancerul, cu ajutorul oxidului nitric.

”Acum înțelegeți de ce oxidul nitric este mai important decât oxigenul? Oxidul nitric îl obținem din alimente. Dovleac sau nuci pentru că aceste alimente au o concentrație mare de arginină, un aminoacid necesar pentru sintetizarea oxidului nitric, în organism.

Dacă mănânci zilnic aceste alimente, memoria va fi foarte bună și vasele de sânge foarte sănătoase. E nevoie 100-150 de grame de arginină pe zi. Dar e imposibil să mănânci zilnic dovleac și nuci, așa că poți lua capsule cu arginină,” a explicat prof. Huk.

Pe lângă arginină, calciul este și el un factor important și o sursă esențială de oxid nitric.  ”Pe lângă calciu, ai nevoie și de vitamina D3, care e de fapt un hormon, astăzi cu toții știm că D3 e un hormon care controlează calciul.

Avem nevoie și de vitamina K2 care controlează calciul și previne acumularea lui în rinichi sub formă de pietre. Dacă aveți toți acești factori, atunci creierul, vasele de sânge, inima, sistemul imunitar vor funcționa perfect. Nu vă veți îmbolnăvi niciodată, vă garantez!” a mai spus prof. Ihor Huk.

Sursa: medicinanaturista