Sfaturi utile

Remediul natural pentru a spune la revedere cariilor, plăcii dentare și respirației urât mirositoare

 

 

Remediul natural pentru a spune la revedere cariilor, plăcii dentare și respirației urât mirositoare

 

Cariile, placa dentară și respirația urât mirositoare sunt coșmarul tău? Pregătește-te să îți iei rămas bun de la aceste probleme. Astăzi vă vom oferi câteva sfaturi care să vă ajute să le combateți în mod natural, dar mai ales eficient.

Secretul dinților sănătoși și puternici: adio carii, placă și respirației urât mirositoare

A avea dinți sănătoși în zilele noastre nu mai este suficient, oamenii pe bună dreptate adoră să-i aibă în special albi, această caracteristică nu numai că face fiecare zâmbet să fie mai plăcut, dar face aspectul estetic al persoanei din fața noastră mai frumos.

Un obicei bun este cu siguranță să acordați mai multă atenție igienei dentare, periajele de cel puțin două ori pe zi, pentru a reduce formarea tartrului și a plăcii, clătirea cu apă de gură, folosirea aței dentare după fiecare masă și o vizită periodică la dentist.

Desigur, toate acele substanțe care contribuie la îngălbenirea dinților trebuie reduse sau mai bine eliminate, precum consumul mare de cafea, dulciuri, băuturi energizante care pot eroda smalțul dinților în timp și bineînțeles țigările, care nu doar pătează profund dinții, dar provoacă, de asemenea, respirație urât mirositoare și gingivită.

Știați că sarea roz de Himalaya albește dinții și are grijă de gură eliminând placa și respirația urât mirositoare?

Medicul dentist cu siguranță vă va putea ajuta să vă faceți dinții foarte albi, dar dacă sunteți alergic la scaunul lui puteți folosi unul dintre remediile vechi care îi ajută pe călugării tibetani să aibă mereu un zâmbet strălucitor: 

Sarea roz de Himalaya.

Acest produs extras pe teritoriul Pakistanului este perfect pur, lipsit de toxine, nu este o sare de mare obișnuită, ci o formațiune cristalină care încorporează numeroase elemente prețioase pentru organism, pe lângă clorura de sodiu conține până la 84 de oligominerale, inclusiv: fier, calciu, cupru și zinc, și este disponibilă comercial sub formă de granule sau măcinată fin.

O metodă casnică de a avea dinți albi este sugerată de călugării tibetani, și tot ce trebuie să faceți este să puneți o lingură de sare de Himalaya într-o jumătate de pahar de apă, amestecați energic și îndepărtați spuma care s-a format la suprafață.

Pune puțină sare direct pe periuța de dinți și începe să te speli ușor pe dinți, acordând atenție gingiilor, înmoaie periuța în soluție și continuă periajul, apoi clătește.

Acest tratament ar trebui făcut de cel puțin câteva ori pe săptămână, iar clătirea gurii cu o soluție de apă și sare ar putea fi utilă în fiecare zi.

Acest remediu este eficient nu numai pentru a reda un alb intens al dintilor, ci serveste si la eliminarea eventualelor pete cauzate de reziduurile alimentare, în plus sarea distruge agentii patogeni ai cavității bucale și îmbunătațește smaltul dinților.

 

 Sursa