Sfaturi utile

TRUCURI de coafură ce te fac să pari mult mai TÂNĂRĂ

 

 

 

 

Coafura ta joacă un rol esențial în crearea unui aspect armonios, iar dacă o alegi corect, poți obține un efect uimitor ce te va face să pari mult mai tânără decât ești.

Iată câteva sfaturi practice și ușor de urmat de care ar trebui să ții cont pentru a avea un look uimitor:

1. Tunsoarea

1-tunsoare

Când vine vorba de tunosare, cea mai bună alegerea este o tunsoare în scări, iar dacă optezi pentru un bob, cu siguranță nu vei da greș!

2. Nuanța

2-culoare

Părul deschis la culoare este cu siguranță de efect. Însă, trebuie să fii foarte atentă la nuanața pe care ți-o alegi și când faci asta trebuie să ai în vedere că trebuie să se potrivească cu tipul de piele și culoarea ohiilor.  E recomandat să nu faci o schimbare mai mare de 2-3 tonuri de la culoarea ta naturală. Dacă nu îți dorești o schimbare radical, încercă o nunață deschisă și câteva șuvițe închise. În felul acesta pielea ta va straluci și vei obține o imagine dinamică.

3. Lungimea

3-lungime

Părul tuns scurt este deseori asociat cu un stil de viață activ și cu tinerețea, deci, cu cât înaintezi în vârstă, cu atât ar trebuie să îți scurtezi din ce în ce mai mult părul. Părul foarte scurt pune în evidență extrem de bine o formă ovală a feței, care, odată cu trecerea anilor, nu mai este atât de bine definită.

4. Volumul

4-volum

Părul fără volum te poate face să arăți mai bătrână, așa că dacă nu vrei să se întâmple asta, oferă-i volum. Cu toate acestea, prea mult volum poate da, de asemenea, senzația de îmbătrânire. Volumul care să te pună în evidență trebuie să aibă un aspect cât mai natural. Alege să porți tunsori în scări sau bucle lejere. De asemnea, poți folosi și un spray pentru volum, dar în cantități moderate.

5. Bretonul

5-breton

Bretonul îți poate revigora imagine în totalitate și, de asemenea, îți ascunde ridurile de pe frunte și îți scoate ochii în evidență. Cu toate astea, dacă optezi pentru un breton prea gros și drept, acesta nu va creea efectul dorit.

6. Cărarea

6-carare

Dacă alegi să porți cărarea pe mijloc, vei obține un look  sobru și te va face să pari mai bătrână. Dacă optezi pentru o cărare pe o parte, această îți va face ochii să pară mai mari și mai expresivi. Poți opta și pentu părul dat pe spate sau o cărare în zig-zag pentru a obține volum.

7. Coafura de zi cu zi

7-stl

Atât părul foarte drept cât și cel extrem de strâns, îți pot adaugă câțiva ani în pus. Dacă îți prinzi părul în coadă, asigură-te că îți lași câteva fire libere pe părțile laterale ale feței. De asemenea, dacă îți lași părul desfăcut,  creează un look ușor neglijat. Dacă prefer părul drept, ar fi bine să adaugi puțin haos în stilul tău prin utilizarea unei tunsori asimetrice.

8. Coafura de seară

8-coafura-de-seara

Atunci când ai un eveniment de seară, spune nu părului fără volum, dat pe spate, care e așezat perfect cu fixativ. O coafură de seară ar trebui să fie cât mai naturală, pentru a te face să pari fresh. Adaugă o notă jucăușă și efectul va fi wow!

Majoritatea oamenilor sunt convinși că nu arată bine în poze și, de aceea fac tot posibilul să evite să fie fotografiați. Dar puțin știu că pentru a face o poză bună este necesar să știi cum ar trebui să stai și să faci camera să te iubească.

  Sursa: uDuba Ela Craciun