Torturi

Tort din ketchup. O nouă invenţie a patiserilor şi cofetarilor din Canada

 

 

 

 

Ketchup-ul este unul dintre cele mai populare şi mai preferate sosuri din lume, dar până în prezent acest sos nu a fost folosit niciodată în prepararea deserturilor. O nouă invenţie a patiserilor şi cofetarilor din Canada oferă clienţilor un tort preparat din ketchup pentru a creşte şi mai mult popularitatea acestui sos.Imagini pentru great canadian heinz ketchup cake

Prăjitura, care a fost botezată «Marea tartă canadiană din ketchup», are două blaturi de o culoare roşu aprins, lipite cu o cremă uşoară de brânză, similară cu cea de la cheesecake, fiind folosită o reţetă clasică şi ingredientele: apă, biscuiţi, coajă de lamaie, cremă de branză şi ketchup.

Crema de brânză acoperă şi partea de sus a prăjiturii. Atât reţeta prăjiturii cu ketchup, cât şi fotografiile cu această prăjitură au devenit virale pe internet şi se bucură de mare succes pe reţelele de socializare şi din ce în ce mai mulţi patiseri şi cofetari îşi propun să perepare prăjitura neobişnuită.

Potrivit declaraţiilor celor care au gustat deja această prăjitură inedită, gustul acesteia aminteşte de tortul de morcovi, relatează Kedem.

 

Sursa: Rador