Remedii naturiste

O cercetătoare a descoperit leacul care ajută în lupta împotriva cancerului în urmă cu 60 de ANI! Din pacate conducătorii lumii nu vor să se afle, tin totul secret!

 

 

O cercetătoare a descoperit leacul care ajută în lupta împotriva cancerului în urmă cu 60 de ANI! Din pacate conducătorii lumii nu vor să se afle, tin totul secret!

 

Dr. Johanna Budwig este un om de știință remarcabil care a studiat cancerul toată viața, încercând să înțeleagă cauzele formării și dezvoltării celulelor canceroase.

Un farmacolog și nutriționist german a dezvoltat o dietă simplă pe care mulți oncologi moderni o consideră unică și extrem de eficientă. S-a dovedit că uleiul de in și brânza de vaci sunt cel mai bun amestec pentru cancer!

Muesli bio după rețeta Johannei Budvig merită introdus în alimentația ta, pentru că chiar și o persoană sănătoasă va beneficia de el!

Examinând sângele bolnavilor de cancer, Budwig a descoperit prezența unei substanțe patologice galben-verzui. După ce a aflat că această substanță se formează din cauza lipsei de oxigen în sânge, ea a început să aleagă experimental o dietă care să elimine patologia.

Dr. Budwig a descoperit că oxigenul este cea mai puternică armă împotriva cancerului. Protocolul anticancer dezvoltat de Johann Budwig stimulează furnizarea de oxigen a organismului
mai bine și mai rapid decât alte tratamente.

Ea a susținut că există o serie de acizi grași fără de care celulele corpului uman nu pot respira pe deplin. În plus, multe procese din organism sunt încetinite din cauza lipsei acestor acizi grași utili.

Protocolul anti-cancer Budwig constă în două etape: prima etapă este tratamentul cu un amestec de brânză, semințe de in și miere, a doua etapă este dieta. Pentru a pregăti un instrument util care este saturat cu oxigen, aveți nevoie.

 

Ingrediente:

• 150 g brânză de vaci,

• 5 linguri de ulei de in,

• 3 linguri de seminte de in proaspat macinate

• 1 lingurita de miere

 

Mod de preparare:

1. Amesteca branza de vaci si uleiul de in cu mana sau cu un blender pana la o masa omogena, asemanatoare cu consistenta frisca. Dacă uleiul nu se dizolvă, puteți adăuga câteva linguri de lapte.

2. Se macină semințele de in într-o râșniță de cafea și se adaugă la amestecul rezultat de brânză și ulei. Ce este important! Nu mai cumpărați semințe măcinate și măcinați-le în prealabil. Pentru a pregăti poțiunea de vindecare, aveți nevoie de semințe de in PROASPUT ​​măcinate.

3. Adăugați 1 linguriță de miere în amestec și amestecați bine.

Mănâncă musli medicinal imediat, deoarece amestecul gata preparat se păstrează nu mai mult de 20 de minute!

Mulți oameni pregătesc amestecul seara pentru a-l pune la frigider și a-l mânca dimineața. Acest lucru nu este deloc corect. Nu vă așteptați la niciun efect pozitiv de la
un astfel de amestec.

A doua parte a protocolului Johannei Budwig este dieta. Dr. Budwig le-a recomandat pacienților săi după cum urmează:
1. Evita grasimile animale pure.

2. Învață să nu mănânci zahăr.

3. Bea o ceașcă de ceai cald de trei ori pe zi. Ceaiurile de mentă, petale de trandafir și struguri sunt alegeri grozave.
Puteți folosi puțină miere pentru a îndulci băutura.

4. Mănâncă unt, nu margarină.

5. Minimizați aportul de medicamente.

6. Luați suplimente cu clorofilă și beți băuturi verzi în mod constant.

7. Luați vitamina C zilnic, dar nu mai mult de 5 g pe zi.

8. Mănâncă zilnic 1 linguriță de ulei de cocos natural presat la rece.

9. Evitați produsele din soia și înlocuiți sarea de masă cu sare de mare nealbită.

Mulți oameni au încercat să folosească amestecul Budwig în scopuri profilactice. Și ce au observat? Multe boli cronice au dispărut, sănătatea s-a îmbunătățit și a apărut energia vitală. Asigurați-vă că încercați să faceți muesli așa cum este recomandat de Dr. Johanna Budwig pentru dvs. și familia dvs.

 

Sursa