Remedii naturiste

Tinctură de semințe și coajă de grepfrut – Cel mai bun antibiotic natural!

 

Tinctură de semințe și coajă de grepfrut – Cel mai bun antibiotic natural!

 

Grapefruitul te va ajuta să lupți împotriva oboselii, stresului și îmbătrânirii. Conține multe vitamine, combate și colesterolul „rău”, are afect antifungic și antibacterian, arde grăsimile și îmbunătățește metabolismul.

Există mai multe soiuri de grapefruit – fructele sale pot fi roz, galbene și aproape albe. Potrivit experților, cu cât coaja și pulpa unui grapefruit sunt mai roz, cu atât fructul este mai dulce.

Aplicați sfaturile noastre și fiți sănătoși!

Proprietăți utile ale grapefruit-ului:

 

Fructul este foarte recomandat celor care și-au pierdut pofta de mâncare. Cu 20 de minute înainte de mese, fructele consumate asigură o poftă bună, ca stimulent al poftei de mâncare, stimulează digestia.

Sucul și pulpa fructelor au un efect benefic asupra tractului gastrointenstinal și ajută la bolile neinflamatorii ale tractului gastrointestinal.

Pe lângă suc și pulpă, coaja de fructe este folosită și ca remediu pentru arsurile al stomac și durerile de stomac. Coaja trebuie rasă, apoi uscată bine și luată câte o linguriță pe zi, mestecând și înghițind încet.

Proprietățile benefice ale grapefruit-ului ajută la afecțiunile cardiovasculare, în timp ce se recomandă consumul regulat de 1 grapefruit de mărime medie pe zi.

Substanțele conținute în pulpa și sucul fructelor scad nivelul colesterolului din sânge. Pentru a preveni bolile de inimă, se recomandă consumul de fructe la micul dejun de câteva ori pe săptămână.

Pentru prevenirea bolilor de inimă, este necesar să se mănânce nu numai suc, ci și pulpă, deoarece conține fibre.
Gennady Garbuzov, herbalist: Tinctură de semințe și coaja de grepfruit:

Această este tinctură de semințe și coaja de grepfrut. Spre deosebire de alte citrice, acestă conține o amărăciune deosebită. Aceste amărăciuni, împreună cu uleiurile esențiale, sunt antibiotice naturale. Ne salvează de sute de paraziți și microfloră patogenă și, cel mai important, de bolile fungice din intestine.

Cum preparăm această tinctură?

 

Pur și simplu nu trebuie să aruncați sâmburii și cojile de grapefruit, adunați totul.

Tăiați mărunt coaja.

Pune totul strâns într-un borcan și toarnă vodcă.

Insistă 10 zile sau mai mult.

Consumați linguriță, de obicei de două ori pe zi înainte de mese.

Gustul este foarte plăcut, ar trebui să îți placă. Și poate fi administrata, mai ales cu o boală atât de gravă precum candidoza, stomatita. Pentru bolile feminine asociate cu o ciupercă.

Există o rețetă pentru uz extern.

Folosim la fel, dar umplem nu cu vodcă, ci cu ulei vegetal.  Există o rețetă pentru uz extern. Insistați pe ulei cel puțin o lună într-un loc întunecat.

Folosim o infuzie de ulei pentru bolile fungice externe, pe tălpile picioarelor, pe unghii. Dacă pe unghii, atunci se scufundă tifon și se înfășoară degetul cu el și se acoperă cu ceva deasupra, astfel încât uleiul să nu se răspândească noaptea. Trebuie să aplicați pentru o lună sau mai mult. Cu toate acestea, există rezultate bune.