Sfaturi utile

Te trezești mereu între orele 3 și 5 dimineața? E posibil ca o putere supranaturală încearcă să îți transmită un mesaj!

 

 

 

 

Conform medicinei tradiționale chinezești, trezitul la anumite ore din noapte se poate datora unor afecțiuni medicale. O practică străveche spune că fiecare organ este activ, în timp ce dormim, așa că unele dintre ele ne pot trezi în toiul nopții, dacă nu funcționează așa cum ar trebui.De exemplu, dacă ne trezim între orele 9 și 11, poate fi rezultatul stresului.Haideți să vedem care sunt motivele pentru care ne trezim la alte ore din noapte. 

21:00-23:00

Așa cum am menționat anterior, dacă te trezești în acest interval este vorba despre o acumulare de stres. Stresul are un impact negativ asupra somnului și asupra întregului organism, așa că îți recomand să faci o activitate care îți place, înainte de culcare, și care să te relaxeze. Yoga poate fi o variantă bună.

23:00-1:00

O dezamăgire își poate spune cuvântul, în acest caz. Conform studiilor, vezica biliară este cel mai activ organ în acest interval orar, așa că îți recomand să mergi la un medic și să vezi care este problema.

1:00-3:00dacă nu poți să dormi în acest interval, înseamnă că ești plin de furie. Meditează înainte de culcare și bea un pahar cu apă.

3:00-5:00În acest interval o forță supranaturală încearcă să îți transmită un mesaj. Încearcă să îți spui o rugăciune înainte de culcare.

5:00-7:00Dacă nu poți să dormi în acest interval orar, există un blocaj emoțional. De asemenea, rinichii îți pot transmite faptul că ai o afecțiune. Mergi la toaletă înainte de culcare, iar dacă problema nu se rezolvă, cere părerea unui medic.

Gata, mesaj decodificat, acum înțelegi de ce nu te odihnești între aceste ore?

Sursa: Pentrusuflet