Horoscop

Talismanul norocos pentru fiecare zodie

 

 

 

 

Exista o confuzie cand vine vorba de amulete, talismane si obiecte norocoase, iar multi oameni cred ca acestea sunt sinonime.

Diferentele sunt uneori foarte subtile, iar fiecare dintre aceste obiecte este creat in scopuri diferite: daca amuletele ofera protectie impotriva pericolelor, talismanele sunt folosite pentru a atrage energiile pozitive, scrie romaniamatinal.ro.

BERBEC: TOPAZUL ALBASTRU

Talismanul perfect pentru nativele Berbec este topazul albastru. Piatra aceasta le va ajuta sa isi limpezeasca mintea si sa isi consolideze valorile. Topazul atrage toate acele energii externe care le stimuleaza pe femeile Berbec. Prin culoarea sa albastra,talismanul cu topaz va tine departe gandurile negative.

TAUR: RODOCROZITUL

Un talisman ideal pentru femeia Taur este rodocrozitul,numit si piatra dragostei. Acest mineral va intari legaturile de iubire altruista dintre native si partenerii lor de viata. Astfel,cristalele rosiatice le intaresc sentimentul de fidelitate.

GEMENI:SALVIA

Pentru femeile nascute sub acest semn zodiacal,care isi doresc sa isi restabileasca sanatatea fizica si mentala,un talisman bun ar implica folosirea salviei. Gemenii trebuie sa puna salvia intr-un loc la indemana,ca sa o poarte mereu cu ei – intr-un saculet,spre exemplu. Acest talisman va atrage totodata o energie pozitiva si in ceea ce priveste finantele.

RAC:PANDANTIVUL IN FORMA DE ELEFANT

Talismanul ideal pentru femeile nascute sub acest semn zodiacal va fi un pandantiv in forma de elefant cu trompa in sus. In acest fel,purtand bijuteria,Racii vor obtine beneficii nenumarate de pe urma acestui animal mistic,care le va da putere,curaj si,in acelasi timp,intelepciune.

LEU:SODALITUL

Pentru nativele care vor sa exceleze intr-un anumit domeniu si isi doresc sa iasa in evidenta prin inteligenta lor,talismanul ideal este sodalitul,o piatra semipretioasa de culoare albastru inchis cu intarsii albe,extrem de frumoasa. Aceasta va creste puterea de concentrare a Leilor,ii va ajuta sa isi exprime ideile intr-un mod mai logic si intr-o maniera mai clara.

FECIOARA:O SCOICA

Daca vor sa plece intr-o lunga calatorie,indiferent ca o fac de placere sau merg peste hotare pentru a-si rezolva anumite afaceri ori pentru a studia,talismanul ideal pentru bagajul Fecioarelor va fi o scoica. Aceasta,prin simbolismul ei,va deschide noi cai pentru a face calatoria mai profitabila.

BALANTA:TURMALINA

In cazul femeilor nascute sub acest semn zodiacal,talismanul care le va ajuta sa scape de toate energiile negative din viata lor este turmalina,un cristal semipretios de diverse culori. Piatra va fi aliatul ideal,deoarece le va oferi nativelor puterea de a anula toate lucrurile care le pot face rau si le va aduce energii protectoare benefice.

SCORPION:BRATARA DIN LEMN

Talismanul potrivit pentru femeia Scorpion poate fi o simpla bratara din lemn. Acest obiect va aduce in viata nativelor puterea naturii si le va intari organismul. Totodata,talismanul le va aduce prosperitate financiara.

SAGETATOR:TOPAZUL IMPERIAL

Nativele vor beneficia cel mai mult de pe urma talismanului din topaz imperial,de culoare roz-galbui. Aceasta piatra pretioasa va accentua carisma Sagetatorilor si le va lumina calea,le va intari increderea si le va aduce o stima de sine buna. Este recomandabil ca nativele sa poarte topazul imperial ca pe o bijuterie.

CAPRICORN:BETISOARELE PARFUMATE

Talismanul indicat pentru aceste native ia forma unor betisoare parfumate,cu aroma de cocos si lemn. Prin arderea unui astfel de betisor,in fiecare dimineata,inainte de a iesi din casa,femeile Capricorn vor descoperi un talisman ideal,pentru ca le ofera vigilenta,mai multa putere de concentrare si intelepciune.

VARSATOR:TURCOAZUL

Turcoazul este piatra perfecta pentru talismanul femeilor din zodia Varsator. Prin culoarea sa inconfu-ndabila,ca marea,turcoazul le va conferi nativelor delicatete,le va da un plus de sensibilitate pentru a face fata circumstantelor neprevazute si le va determina sa fie mai bune,mai altruiste.

PESTI:PANDANTIVUL IN FORMA DE TAUR

Un talisman de pe urma caruia vor beneficia cu siguranta femeile Pesti este un pandantiv in forma de taur. Acest animal,prin simbolistica sa,va creste forta si puterea nativelor,dar in acelasi timp le va da un impuls pentru a face fata provocarilor vietii.

 

Sursa