Povesti de viata

Sophia Loren: Poți să fii sexy și la 82 de ani

 

 

sophia-loren-vedeta

 

 

În ciuda faptului că a depășit deja vârsta de 80 de ani, actrița Sophia Loren este încă un exemplu al frumuseții și eleganței clasice, reușind să se mențină atrăgătoare pe parcursul întregii sale cariere ce acoperă șase decenii.

Sophia Loren, una dintre cele mai elegante și frumoase vedete ale cinematografiei mondiale, continuă să fie un exemplu clar al faptului că frumusețea feminină poate fi menținută în ciuda trecerii anilor.

Într-adevăr, celebra actriță nu mai este tânăra superbă care a cucerit lumea cu talentul, corpul și eleganța sa. Cu toate acestea, Loren, care a împlinit vârsta de 82 de ani, a reușit să-și mențină frumusețea, numărându-se printre cele mai sexy femei din lume.

Sophia Loren nu este singura vedetă în vârstă care pare să posede o frumusețe atemporală. Brigitte Bardot, născută la Paris în 1934, continuă și ea să fie un sex simbol, în ciuda vârstei sale înaintate.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 82 de ani a actriței, celebrii designeri Domenico Dolce și Stefano Gabbana au creat un ruj numit Sophia Loren Nr. 1, care are o nuanță de cireșe ce sugerează simultan eleganță și naturalețe. Loren nsăși a ales această culoare.

Dolce și Gabbana au afirmat că Sophia Loren Nr. 1 este un „gest de iubire” adresat atât actriței, cât și „tuturor femeilor”. În materialele publicitare menite să promoveze produsul, o putem vedea pe Loren zâmbind și purtând o rochie de dantelă neagră și un colier incrustat cu pietre ce se asortează cu rujul ce îi poartă numele.

Cei doi designeri au creat acest tribut pentru Loren ca un gest de mulțumire, actrița fiind „cel mai iubit și frumos chip al cinematografiei italiene”.

Sophia Loren este „o sursă inepuizabilă de inspirație”.

Sophia Loren, un exemplu al tinereții eterne.

Sofia Villani Scicolone, cunoscută pe plan mondial ca Sophia Loren, s-a născut în Roma pe data de 20 septembrie 1934. Conform autobiografiei sale, interesul său pentru actorie a avut la bază o nevoie disperată de a scăpa de foametea produsă de Primul Război Mondial.

 

 

Imagini pentru Sophia Loren: Poți să fii sexy și la 81 de ani

sursa: Doza de Sănătate