Preparate din Peste

Somon cu sos de mustar si rozmarin

 

 

 

 

 Ingrediente:

doua medalioane de somon,

o crenguta de rozmarin,

doua linguri de ulei de masline,

sare si piper.

Pentru sos am folosit:

doua linguri mai mari de smantana,

o lingura de vin alb,

o lingurita de mustar de dijon si una de mustar dulce.

Toate astea amestecate si date un clocot, daca e nevoie se poate pune si putina zeama de lamaie. Mai simplu nu se poate.

 

Mod de preparare:

Somonul sarat, piperat si cu rozmarinul pus in frunte.

Cele doua linguri de ulei le-am pus intr-o tigaie incinsa, am pus medalioanele si le-am acoperit cu un capac, le-am lasat cam doua minute si ceva pe fiecare parte. Gata.

Le-am mancat cu sosul despre care ziceam si cartofi natur.

 

Pofta buna!

 

Sursa: Un elefant, se legana