Sfaturi utile

Sfaturi de la Baba Vanga pentru a avea bani

 

 

Ce trebuie sa faci ca sa ai bani, sa nu te mai plangi de situatia financiara? Baba Vanga oferea cateva sfaturi interesante despre cum indepartam belsugul si ce putem face ca sa il atragem in viata noastra.

Celebra clarvazatoare din Bulgaria a lasat in urma ei o serie de povete despre cum trebuie sa traim corect ca sa fim lipsiti de primejdii. Una din principalele probleme ale oricarui om, indiferent de locul din care provine, este banul. Fara bani nu putem face multe din lucrurile banale precum sa ne hranim.

Sfaturi de la Baba Vanga aducatoare de noroc

Clarvazatoarea care a prezis atentatele din 11 septembrie de la Turnurile Gemene din America a crezut cu tarie in superstitiile de mai jos.

1. Nu strange cioburile dupa ce ai spart o farfurie. Se spune ca blidurile stricate pot aduce fisuri in viata. Culegerea cioburilor de pe jos simbolizeaza culesul maruntisului de pe asfalt.

2. Tine crengi de soc in casa. Aceasta planta este aducatoare de noroc si lasa raul la pragul casei tale. Asa ca oricine vine in locuinta ta cu intentii rele, nu va reusi sa aduca energiile negative.

3. E foarte important ca la trezire sa nu cobori din pat cu piciorul stang. Se spune ca daca nu te trezesti cu dreptul vei pierde multi bani in acea zi.

4. Pastreaza in buzunar o moneda tip talisman a unui stat vecin. Se spune ca vei primi bani din toate tarile, inclusiv bancnote straine.

5. Baba Vanga mai spunea ca daca pui sare la toate pervazurile vei strange bani cu lopata tot anul. Sarea trebuie lasata tot timpul pe pervaz, iar daca o sufla vantul cand deschizi geamul, trebuie stransa cu grija cu matura.

6. Nu lasa bucati de paine pe masa. Firmiturile aduc numai pagube materiale.

7. Ca sa te feresti de cheltuieli neprevazute, e bine sa ingropi oglinda sparta in pamant. Daca stai la casa, e bine sa ingropi cioburile in cel mai apropiat sant al casei.

8. Nu da niciodata bani marunti celor sarmani. Baba Vanga spunea ca riscam sa cadem si noi in saracie daca facem asta.

Ritual cu lumanare pentru imbogatire

Ezoteristii sustin ca problemele cu banii pot fi depasite cu ajutorul unui ritual cu lumanare. Pe langa o lumanare simpla, ai nevoie de cateva accesorii si o bancnota.

Obiectele necesare pentru ritual

– 100 mililitri de ulei de isop;
– un buchet de margarete;
– un metru de panglica rosie;
– o lumanare verde;
– o bancnota.

Acest ritual se practica, spun pasionatii de ezoterism, cand Luna se afla in faza crescatoare. Pentru ca ritualul sa aiba efectul dorit, adica sa aduca mai multi bani in portofel, e bine sa fie pus in practic intr-o zi de joi sau sambata. Margaretele trebuie taiate si legate cu panglica rosie.

O bucata din panglica se leaga de degetul inelar cu care se apasa pe inima usor. Apoi se aprinde lumanarea peste care se picura uleiul de isop.

Bancnota trebuie sa arda in lumanare, dupa care se spune urmatorul text: „Intr-o saptamana lucrurile pe care le vreau si pe care mi le imaginez se vor concretiza. Toate greutatile se vor risipi, iar banii vor curge valuri incepand din acest moment”.

Forta lumanarii in ezoterism

Inca din cele mai vechi timpuri, acest obiect care face lumina in incaperile intunecate a fost incarcat de simboluri.

Oamenii Evului Mediu credeau ca flacara unei lumanari poate alunga umbrele trecutului si spiritele diavolicesti. Cea mai buna lumanare, folosita pe vremuri atat de preoti cat si de vrajitoare este cea facuta din ceara de albine.

Despre felul in dare arde lumanarea exista o serie de superstitii, care mai de care mai interesante. Daca, de pilda, flacara se stinge foarte repede de la momentul aprinderii lumanarii, mesajul va ajunge imediat la persoana dorita.

Daca flacara se inclina spre persoana care a aprins lumanarea inseamna ca va veni un mare noroc. Daca se inclina spre partea opusa, va avea loc o tragedie in familia persoanei care priveste lumanarea.

 

 

Sursa