Sfaturi utile

Sfaturi de AUR de la o mamă pentru fiica ei!

 

 

 

 

Pentru orice mamă, fiica ei este o adevărată prințesă, de aceea o crește ferită de orice probleme. Din păcate însă, viața e mult prea complicată, iar copila trebuie pregătită pentru viață. Iată ce lucruri trebuie să îi spună orice mamă fetiței sale, înainte ca aceasta să devină adult.

Orice s-ar întâmpla, crezi în dragoste!

”Chiar dacă uneori iubirea nu aduce doar bucurii, trebuie să crezi în dragoste, pentru că aceasta este universul vieții. E foarte adevărat că banii ne dirijează, însă nu trebuie să fie prioritatea ta.”

”Trebuie să știi că în spatele cuvintelor unui bărbat poți descoperi lucruri nu tocmai plăcute, de aceea e important ca tu să te respecți și să nu accepți niciodată să fii jignită sau umilită de un bărbat.”

”La fel de important este să știi să-și asculți intuiția și să înțeleagi că prietenii sunt doar acele persoane care vor fi lângă tine atât la bine cât și la greu.”

”Dacă vrei să plângi, plângi! Asta nu înseamnă că ești o femeie slabă, ba din contră.”

”Ai întotdeauna grijă de imaginea ta și să ai mereu propriile păreri și să radiezi bunătate. Iar dacă primești vreo critică, să nu o iei întotdeauna personal.”

”Nu discuta niciodată cu străinii problemele personale, stabilește-ți scopuri în viață și bucură-te mereu de ceea ce ai.”

”Nu permite nimănui să îți dirijeze viața și ai grijă să faci totul cu modestie…”

”Învață să ierți, pentru că într-o relație vor fi și greutăți.”

”Nu în ultimul rând, nu trăi niciodată în trecut!”

Sunt sfaturi de AUR pe care orice mamă trebuie să le ofere fiicei ei!

 

Sursa: Secretele