Remedii naturiste

Scapă de părul nedorit de pe faţă cu preparate uşor de făcut chiar la tine în bucătărie

 

 

 

 

Majoritatea femeilor apelează la metode dureroase şi constisitoare atunci când vine vorba de îndepărtarea părului nedorit de pe faţă.

Din fericire există şi metode naturiste care vă pot ajuta să scăpaţi de părul nedorit de pe faţă.

 

Ingrediente:

– 3 linguri de bicarbonat de sodiu

– 5 căţei de usturoi zdrobiţi

– 500 de ml de apă

 

Mod de preparare:

Puneţi apă într-un recipient, apoi adaugă în ea bicarbonatul şi usturoiul zdrobit. Pune recipientul pe foc şi adu apă la punctul de fierbere, apoi opreşte focul.

Lasaţi amestecul să se răcească, apoi strecuraţi-l. Apa care a rămas va fi remediul pentru sine! Înmoaie un tifon în acest preparat şi tamponează zonele de pe care vrei să elimini părul! Poate mirosul nu va fi unul plăcut, însă rezultatele sunt miracoloase. Lasă să acţioneze timp de 30 de minute.

 

Alta reteta eficienta

 

 Ingrediente:

-două linguri de miere,

-doua linguri de suc de lamaie si

-o lingura de pasta de fulgi de ovăz (este aceeași, dar sub formă de praf ovăz).

 

Mod de preparare:

Trebuie să se amestecă toate ingredientele într-o pastă. Apoi se aplică în zonele pe care doriți și se lasă timp de 15 minute. În cele din urmă se clătește cu apă caldă și se hidrateaza cu o crema pentru fata. Se repetă de două sau de trei ori pe săptămână, iar într-o lună, veți vedea ca parul nedorit nu mai apare asa de curand.

Pentru o altă rețetă, trebuie să se adune mai multe coji de nucă, se ard și se pune niște apă peste cenușa rezultata. Pentru a fi mai exact, puneți o lingură de cenușă într-un litru de apă. Trebuie să stea timp de aproximativ douăsprezece ore și apoi inmuiem în acest lichid un servetel curat sau ceva din bumbac și se trece prin zonele pe care doriți să le lăsați fără păr. Să lasa sa actioneze acest remediu pentru cel puțin treizeci de minute. Trebuie să repetați procedura de mai multe ori și in scurt timp încep să se simtă efectele.

 

Sursa : Spynews.RO La Salud en tu casa