Salate

Salată multicoloră cu șuncă, ouă și cașcaval – Senzațional de gustoasă

 

 

Salată  multicoloră cu șuncă, ouă și cașcaval – Senzațional de gustoasă

 

Ingrediente:

  • 200 g cașcaval
  • 350 g șuncă
  • 5 ouă
  • 1-2 castraveți
  • maioneză
  • sare, piper
  • smântâna
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem șunca cubulețe și o așezăm într-o formă de copt. Pe deasupra, adăugăm un strat de maioneză

2. Tăiem castraveții în fâșii scurte și îi așezăm peste stratul de castraveți.

3. Al treilea strat al salatei va fi format din cașcavalul dat prin răzătoarea mare.

4. Adăugăm un strat de albușuri date prin răzătoare mare. Pe deasupra, așezăm cașcavalul dat prin răzătoare.

Acoperiți inelul cu folie alimentară și dați salata la frigider, ca să se pătrundă.

5.  La final, decorăm cu un strat de maioneză, catva rosii și gălbenușuri pisate, dacă v-au mai rămas.

Poftă bună!

 

 Sursă