Placinte si Rulade

Rulouri delicioase de cocos fără coacere. Crema pufoasă de vanilie se combină cu un strat ușor acrișor de cireșe, totul învelit în nucă de cocos rasă fin

 

 

Rulouri delicioase de cocos fără coacere. Crema pufoasă de vanilie se combină cu un strat ușor acrișor de cireșe, totul învelit în nucă de cocos rasă fin

 

Rulourile de cocos fără coacere sunt un desert care te va încânta cu moliciunea și gustul său răcoritor. Crema pufoasă de vanilie se combină cu un strat ușor acrișor de cireșe , totul învelit în nucă de cocos rasă fin.

Ingrediente:

baza:

  • 1-2 căni de nucă de cocos rasă

cremă:

  • 1 litru de lapte
  • 150 g zahăr (1 cană)
  • 110 g făină albă (1 cană)
  • 60 g unt
  • 1 linguriță de pudră de vanilie
  • 1-2 căni de nucă de cocos rasă

stratul de cireșe:

  • 500 ml suc de cireșe sau alte fructe
  • 1 lingură de amidon de porumb
  • 2 linguri de făină albă
  • ½ cană de zahăr

 

Mod de preparare:

1. Bază de cocos

Mai întâi, întindeți uniform nuca de cocos rasă pe tava de copt și neteziți-o cu o lingură.

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

2. Prepararea cremei

Într-o cratiță, combinați laptele, zahărul și făina albă și amestecați bine pentru a evita cocoloașele.

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

Se încălzește la foc mediu, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă.

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

Luați vasul de pe foc, încorporați untul și pudra de vanilie și amestecați până când untul se topește complet și compoziția devine omogenă.

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

Lăsați crema finită să se răcească mai întâi la temperatura camerei, apoi turnați-o într-o formă cu nucă de cocos rasă și puneți-o la frigider pentru a se întări.

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

3. Pregătirea stratului de cireșe

Puneți cireșele congelate, fără sâmburi, într-o cratiță și aduceți-le la fierbere, la foc mic.

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

După ce le-ați fiert, scurgeți-le și treceți-le printr-o sită într-un bol.

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

Adăugați amidonul de porumb, făina albă și zahărul în amestecul de cireșe, apoi amestecați totul bine.

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

Puneți amestecul din nou la foc mic și gătiți, amestecând constant, până când se îngroașă și capătă o consistență omogenă.

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

Turnați amestecul de cireșe finit peste crema din formă, neteziți-l ușor și lăsați-l să se răcească puțin.

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

4. Răcire

În cele din urmă, puneți desertul la frigider pentru 2-3 ore, pentru a se întări frumos. Apoi tăiați desertul în dreptunghiuri și rulați ușor fiecare bucată într-o ruladă de nucă de cocos.

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

Servește cu dragoste, bucurie și savurează fiecare îmbucătură cu mare poftă.

Rulouri de cocos fără coacere cu cremă de vanilie și cireșe

 

Pofta buna!

 

 Sursă