Credinta

Rugăciunea de marti pentru protecţie. Rugaciune puternica cu efect imediat pentru bună înţelegere în familie și protejarea de boli. Desface toate necazurile

 

 

Rugăciunea pentru protecţie. Rugaciune puternica cu efect imediat

 

Este rugăciunea de dimineață a Stareților de la Optina, care funcționează foarte bine, mai ales dacă o spui din suflet. Rugăciunea Stareților de la Optina nu este foarte cunoscută, dar este incredibil de folositoare celor care trec prin clipe mai grele sau care vor să se protejeze de prezența gândurilor negre și a altor lucruri negative.

Rugăciunea de marti pentru protecţie. Rugaciune puternica cu efect imediat pentru bună înţelegere în familie și protejarea de boli. Desface toate necazurile

„Doamne, dă-mi sa întâmpin cu linişte sufletească tot ce-mi va aduce ziua de azi.

Doamne, dă-mi întru totul să mă supun voii Tale Sfinte.

În tot ceasul acestei zile povăţuieşte-mă şi ajută-mă în toate. Toate câte le voi auzi şi mi se vor întâmpla în această zi, învaţă-mă să le primesc cu sufletul liniştit şi cu credinţă tare, că pentru toate este Sfântă voia Ta.

În toate cuvintele şi faptele mele călăuzeşte-mi gândurile şi simţămintele. În toate întâmplările neprevăzute, fă să nu uit că totul este trimis de către Tine.

Doamne, învaţă-mă să mă port cu dreptate şi înţelepciune cu toţi fraţii mei, să nu tulbur şi să nu supăr pe nimeni.

Doamne, dă-mi putere să duc povara zilei şi toate câte mi se vor întâmpla în această zi cu pace în suflet.

Doamne, călăuzeşte-mi voia mea şi învaţă-mă să mă rog, să cred, să nădăjduiesc, să rabd, să iert şi să iubesc.

Amin.”

Rugaciunile  incepatoare


In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantuli Duh. Amin
Imparate Ceresc, mangaietorule, Duhul Adevarului care pretutindenea esti si pe toate le implinesti, Vistierul bunatailor si Datatorule de viata, vino si te salasluieste intru noi si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste Bunule, sufletele noastre.

Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi (de 3ori).
Marire Tatalui si Fiului si Sfantului Duh  acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Preasfanta Treime, milueste-ne pe noi, Doamne curateste pacatele noastre, Stapane, iarta faradelegile noastre, Sfinte, cerceteaza si vindeca neputintele noastre pentru sfant numele Tau.

Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste. Marire Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecillor. Amin

Se spune rugaciunea Tatal Nostru

Rugaciunea Talisman

  • Doamne Atotputrenic care ai suferit pentru mine si pentru pacatele mele vina-mi in ajutor! Sfanta cruce a lui Iisus Hristos, indeparteaza de la mine orice primejdie orice arma taietoare! Sfanta cruce a lui Isus Hristos, revarsa asupra mea tot binele. Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos fa sa ajungem pe calea mantuirii. Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, departeaza de la mine atingerea mortii!
    Sfanta Cruce a lui isus Hristos fii intreaga mea nadejde! Doamne atotputernic, fa sa ador Sfanta Cruce a lui Isus Hristos nazarinean crucificat si ai grija de mine! Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, fa ca duhul rau sa fuga de la mine in vecii vecilor. Amin!
    In cinstea Sfantului Sange nepretuit al lui Iisus Hristos, in cinstea incercarii spre viata vesnica, precum este adevarat ca Isus Hristos este nascut in ziua Craciunului, a murit in ziua Vinerea Mare si a inviat atreia zi! Amin!

Ruga pentru iubire

  • Doamne, ajuta-ma sa fiu asa cum vrei tu, sa nu mai gandesc, sa nu mai spun, sa nu mai fac ce tie nu-ti este pe plac. Ajuta-ma sa cred ca m-ai iertat si fa sa nu mai cad in acelasi greseli. Ajuta-ma sa pot sa raspund cu iubire iubirii tale, ascultand de tine si daruind iubire in forma in care cei din jurul meu au nevoie de ea.
    Ajuta-ma sa pot intelege, iar atunci cand nu pot sa inteleg, sa accept.
    Ajuta-ma sa fiu pentru cei din jur mangaiere, ajutor, ca o ploaie de bunatate, ca o ploaie de vara, cu soare, o ploaie care sa aduca usurare, dar si prea plin de bucurie in sufletele celor care sufera. Ajuta-ma Doamne sa fiu, in lumea asta plina de dureri, o binecuvantare. Amin

Imagine similară

Sursa