Credinta

Rugaciune puternica pentru indeplinirea unei singure dorinte! Maica Domnului te va ajuta

 

 

 

Sunt persoane care iau cartile de rugaciuni si citesc din ele, o ora, doua, trei in functie de capacitatile fiecareia. Acest tip de rugaciune este cantitativa in sensul ca citim din ele, dar poate nu ne regasim intocmai in cuvintele de-acolo si atunci nu spunem din tot sufletul si prin cuvintele noastre, ci doar citam ce altii au simtit si rugat la vremea lor. De aceea, este mai bine sa ne rugam asa cum simtim noi. Uneori, atunci cand stam in liniste si ne gandim la Dumnezeu, ne vine dintr-o data sa ne rugam intr-un anume fel.

O astfel de rugaciune chiar daca dureaza cinci minute, fiind spusa din suflet, ajunge la Dumnezeu. Va puteti ruga si catre Fecioara Maria, pe care sa o rugati sa duca rugaciunea catre Dumnezeu Tatal. In momentul in care o rugati pe Fecioara Maria sa va medieze rugaciunea, ea ajunge negresit la Dumnezeu.

Rugaciunea de mai jos ii este dedicata Maicii SFINTE si se spune ca indeplineste orice dorinta:

„Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te impor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (se spune dorinta).

Te implor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.”

Se spune rugaciunea Tatal Nostru, iar apoi: „Bucura-te Marie, cea plina de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfanta Marie, Maica de Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amin”

Aceasta rugaciune se spune de 10 ori pe zi, timp de 9 marti, avand o lumanare sfintita aprinsa.
Rugaciunea este atat de puternica incat inainte de terminarea novenei se va primi lucrul cerut.

 

 

Sursa: Colectionarul