Remedii naturiste

Reteta pe care o foloseau medicii inaintea descoperirii insulinei, ajuta la mentinerea glicemiei in limete normale si care reface 100% fuctia ficatului si a rinichilor

 

 

 

 

Diabetul este o boală cronică, care apare atunci cand organismul nu poate regla cantitatea de zahăr din sânge, deoarece insulina, care este hormonul încredințat pentru a controla nivelurile de zahăr în fluxul de sânge nu funcționează corect. Apoi, acest hormon este produs de pancreas si diabetul apare atunci când există o mică producție de insulină.

 

Cum au tratat medicii diabetul inainte de a se fi descoperit insulina ?

Există numeroase plante medicinale, care sunt foarte bine cunoscute ca agenți anti-diabetici, cum ar fi, de exemplu, fasolea și multe dintre ele au fost deja utilizate în medicina tradițională.
Aici, vom să vă prezentăm un tratament care va ajuta la controlul diabetului zaharat si el include numai sămânță pentru pasasri – meiul !

Aveți posibilitatea să le utilizați cu puțină apă, lapte de soia, miere sau unele fructe pe care le preferati. Procedură este foarte simpla!

Doar pune cinci linguri de seminte de mei  într-un vas cu apă și se lasă să se odihnească pe tot parcursul nopții. Semințele în dimineața următoare se pun într-un blender, impreuna cu fructele sau laptele. Se amestecă un timp până când veți obține un amestec omogen și se adaugă miere în cele din urmă, dacă preferați.

Ar trebui ca această băutură sa se bea dimineața, astfel încât să vă puteți lua toată energia pe care aveti nevoie pentru intreaga zi din ea și sa va permita, de asemenea, să aveti niveluri normale ale glicemiei !

 

Sursa: My Healthy Book