Fripturi si Gratare

Reteta aceasta de piept de pui este o minune. Gateste-l asa si nu vei regreta

 

 

 

 

Ingrediente:

-2 ouă

-400 grame de file de pui

-1 lingură de ulei

-100 grame de cașcaval

-sare după gust

-verdeață proaspătă (mărar, pătrunjel).

-100 grame de brânză topită

 

Mod de preparare:

Puiul il taiem transversal iar apoi batem cu un ciocan special fiecare bucata, dupa care asezonam cu sare si piper dupa gust.

Prepararea umpluturii:

Punem intr-o cratita cu apa, ouale la fiert, iar cand sunt gata, le lasam sa se raceasca, le curatam dupa care le dam prin razatoarea mea.

Dam prin razatoare si branza topita iar verdeata o taiem marunt si amestecam toate ingredientele asezonand cu sare dupa gust.

Umplutura o vom pune pefiecare snitel si rulam sub form de rulouri.

Pregatim o tava de copt pe care o ungem cu ulei si asezam rulourile in aceasta.

Bagam la cuptor pentru jumatate de ora la temperatura de 180 grade celsius.

Dupa acest timp, le presaram cu cascaval ras si le mai bagam inca un sfert de ora pana vor prinde o crusta.

 

Pofta buna!

 

Sursa: Specialitatea Casei