Stiri

Raoul, mărturisire incredibilă despre ce s-a întâmplat între el și Mirabela Dauer

 

 

 

 

Raoul a mărturisit în sfâșit ce a provocat ruptura dintre el și Mirabela Dauer. În urmă cu ceva vreme în presă se vorbea despre o presupusă legutură amoroasă între cei doi, însă acum, artistul a recunoscut că s-a simțit sufocat, deși nu a precizat ce tip de relație a avut cu cântăreața.

Raoul a ținut să precizeze și că are, în prezent, o relație bună cu artista și se pare că vor colabora din nou, iată declarația lui completă pe acest subiect:

,,Pe mine nu mă deranjează ce spune Mirabela sau ce a simțit. Acum am o relaţie foarte bună cu ea! Tot ce spune Mirabela este foarte interesant, dar şi mai important decât ceea ce spune este ce face. Pentru mine a fost şi este un om apropiat sufletului meu. La un moment dat a fost prea mult, acel gen de sufocare a apărut de la prea mult. Pauza asta de 3 ani, indiferent cine a luat decizia. Am simțit ca am nevoie de pauza mult mai profund decât Mirabela”.

În urmă cu un an cei doi vorbeau despre relația lor în acești termeni, descriind o relație de prietenie bazată pe iubire și respect reciproc, dar nu o relație amoroasă.

Imagine similară

În noiembrie 2016, Mirabela Dauer declara:

,,El întotdeauna a vorbit frumos despre mine, faptele sunt de vină. Atitudinea lui s-a schimbat de când fetiţele astea, toată lumea i-a băgat în cap că el este mult prea mare ca să mai stea lângă o băbăciune şi să-i scrie ei. Şi că el poate să-i scrie şi lui Celine Dion dacă vrea muşchiul lui. Lui, pentru că este un copil, şi este un copil foarte talentat, că dacă nu era talentat, nu era lângă mine. Atunci i s-a urcat la cap şi acum poate s-a dezmeticit că după toată familia lui, eu am ţinut cel mai tare la el. Am fost singurul om care a ţinut la el după părinţii lui”.

La rândul său, Raoul menționa:

,,În urma acestei colaborări rămân acele albume împreună, peste 100 de melodii pe care Mirabela le cânt. Nu mi s-a urcat la cap. Nu mă cred şi nu sunt celebru. Dacă eu m-aş crede celebru, ea ce este? Probabil că are o amărăciune în suflet, dar Mirabela nu a fost niciodată o amărâtă. Ea a fost Mirabela înainte, cu şi după mine… Între noi fie vorba, nu avea ce să dea din casă, pentru că între noi nu au fost scântei, nu au fost văpăi. Probabil o fi călcat eu strâmb cu ceva, nu ştiu. Conştient sau inconştient. Eram un copil. Nu vreau să am în jurul meu oameni care să mă urască. Suntem supuşi greşelii”.

 

Sursa: Femina.ro