Remedii naturiste

A pus foi de dafin in scrumiera si le-a dat foc. Cand s-a intors in camera a ramas uimita

 

 

arde-frunze-dafin-beneficii

 

 

Frunzele de dafin prin ardere, elimina substante specifice care ne ajuta sa ne relaxam.

Frunzele de dafin sunt folosite în medicina alternativă din timpuri străvechi. Oamenii le foloseau pentru a prepara o mulţime de remedii naturale pentru diverse afecţiuni. Dafinul era considerat a fi o plantă sacră de greci şi romani iar astăzi e folosită mai degrabă ca un condiment, pentru gătit. Doar că această plantă are multe alte beneficii pentru sănătate.
Frunzele de dafin conţin uleiuri esenţiale care au un efect calmant. Dafinul conţine substanţe psihoactive, eliberate atunci când mesteci frunzele. Efectele uitmitoare ale dafinului au fost descrise în multe mituri şi legende, precum povestea cu Oracolului din Delphi, care vedea viitorul după ce mânca foi de dafin.

Dacă le arzi, frunzele de dafin au un efect liniştitor asupra minţii şi trupului tău şi fac numaidecât anxietatea şi stresul să disapră. Trebuie doar să dai foc unei frunze de dafin în scrumieră şi s-o laşi să ardă timp de 10 minute. Camera se va umple de miresme calmante, dafinul având proprietăţi antireumatice, antiseptice, diuretice, sedative şi antioxidante.

 

Sursa: Stiri Online