Sfaturi utile

Pulverizezi acest ULEI și vei elimina definitiv MUCEGAIUL din casă! Vezi aici despre ce este vorba…

 

 

 

 

Dacă şi dumneavoastră aveţi mucegai în casă şi nu ştiţi cum puteţi scapă de el, noi avem soluţiaperfectăAveţi nevoie de 1 singur ingredient şi 1 pulverizator, iar problemele dumneavoastră vor dispărea.

Ingredientul principal este uleiul din arbore de ceai, excelent pentru îndepărtarea mucegaiului. Acest ulei esenţial a fost folosit de către aborigeni timp de zeci de ani, pentru tratarea arsurilor, rănilor şi tăieturilor. Zdrobeau frunzele şi aplicau pe zona afectatăAceastă plantă îşi are originile în Australia.

Oamenii de ştiinţă spun  proprietăţile acestui ulei au fost descoperite în anul 1920, de către cercetătorii australieni. Aceştia din urmă menţionau faptul  proprietăţileuleiului sunt de 100 de ori mai puternice din punct de vedere antiseptic, decât acidul carbolic.

Studiile recente arată  poate trata orice tip de problema respiratorie: de la răcelilebanale, pânăla tuberculoză. De asemenea, tratează bolile de piele şi este un puternic antibiotic.  revenim totuşi, deoarece nu acesta este subiectul articolului nostru, ciîndepărtarea mucegaiului. Vaanunţăm  uleiul este eficient pentru îndepărtarea oricărui tip de mucegai şi este foarte uşor de utilizat.

Iată ce aveţi de făcut!

 

Ingrediente:

linguriţe ulei arbore de ceai

ceşcuţe cu apă

Un recipient cu pulverizator

 

Utilizare:

Amestecaţi uleiul şi apădupă care puneţi totul în recipient. Pulverizaţi pe zonele în care existămucegailăsaţi  se usuce şi curăţaţi cu un prosop.

Rezultatele sunt imediate.

 

Sursa: Sanatatea