Retete de Mancaruri

Cina delicioasă gata în 20 de minute: Rulouri umplute cu cartofi și brânză la cuptor

 

 

Cina delicioasă gata în 20 de minute: Rulouri umplute cu cartofi și brânză la cuptor

 

Data viitoare când veți simți pofta de ceva cu adevărat bun, puteți pregăti aceste rulouri cu cartofi pentru un răsfăț de care fiecare  din familie se va bucura.

Alimentele netradiționale reprezintă o atracție pentru mulți oameni. Fie că sunt atrași de gustul neobișnuit sau de aspectul netradițional al alimentelor date, există întotdeauna mulți oameni care apreciază mâncarea ușor diferită . Aceste rulouri sunt potrivite atât pentru sărbători, cât și pentru seri plăcute sau chiar pentru cină. Sunt pline de legume, cartofi și învelite într-un ingredient netradițional.

 

Ingrediente:

  • 4 bucăți de cartofi
  • 1 ceapă
  • ulei de masline dupa gust
  • 1 bucată ardei
  • 150 g brânză tare sau cascaval
  • 1 bucată de morcov
  • sare dupa gust
  • chili dupa gust
  • piper negru măcinat după gust
  • șuncă feliată

Mod de preparare:

Dacă vă faceți griji că nu veți putea pregăti aceste rulouri simple, atunci nu vă faceți griji. Aceasta este o rețetă foarte simplă pe care o poate pregăti oricine. Luați mai întâi cartofii și morcovii. Apoi decojiți aceste legume, tăiați-le bucăți și fierbeți-le în apă cu sare.

Tăiați celelalte ingrediente

Puteți toca ceapa între timp, apoi o puneți într-o tigaie cu ulei și o prăjiți până devine aurie. După un timp, adăugați ardeiul iute tocat în ceapă. Nu uitați să adăugați ardeiul tocat în amestecul din tigaie, îndepărtați semințele și tulpinile înainte de prăjire. Prăjiți toate ingredientele într-o tigaie până se înmoaie.

Amestecă toate ingredientele într-un bol

Acum trebuie să luați morcovii și cartofii fierți și să le amestecați astfel încât să se formeze consistența piureului. Apoi adăugați ingredientele prăjite din tigaie în acest terci și amestecați totul . Folositi si branza tare sau cascaval, doar taiata cubulete si adaugata la amestecul din tigaie. Cu acest procedeu, ai o umplutură gata făcută pentru rulouri, pe care nu trebuie să uiți să-i pui sare și piper după gust.

Rulourile tale sunt aproape gata

Puneți șunca feliată pe o farfurie sau un platou plat și puneți cel puțin 3 felii una în spatele celeilalte. Apoi, începeți să puneți amestecul din bol pe mijlocul acestor felii. La final, înfășurați șunca în jurul umpluturii.

Creați rulouri cu șuncă cu umplutură de legume. Preîncălziți cuptorul la 200°C și apoi coaceți rulourile timp de 15 minute. Aveți grijă odată ce le scoateți, sunt foarte fierbinți. Când s-au răcit puțin, te poți bucura de ele.

 

Pofta buna!

 

 Sursă