Casa de vis

Proiecte de case mici la țară. Atât de simple, dar atât de cochete si practice!

 

 

 

Sunt tot mai multe familii care renunta la viata de la oras si cauta proiecte de case mici la tara. De asemenea, pentru ca terenurile in satele de la noi sunt destul de accesibile sunt multi care isi fac o casa in care merg in weekend-uri, sa se relaxeze.

In acest articol va prezentam cateva idei de proiecte de case mici la tara cochete. Am ales atat case cu doua camere, pentru familii care au si copil, precum si case un singur dormitor, pentru cei care vor sa foloseasca o astfel de locuinta la sfarsit de saptamana. Casele sunt din lemn, insa, in functie de buget, puteti sa alegeti alte materiale de constructie.

Prima recomandare din lista de proiecte de case mici de la tara este o locuinta cu doua dormitoare. Are o suprafata de 253 de metri patrati. Se intra direct in living, iar bucataria este open space. Este o casa perfecta pentru o familie cu un copil.

Proiecte de case mici la tara

Proiecte de case mici la tara

Cei care vor o casa mai mica, cu un singur dormitor, pot alege acest proiect de locuinta. Are o suprafata utila de 127 de metri patrati. Livingul este unul spatios. Bucatarie este de tip open space, iar dormitorul este in partea din spate, spre curtea interioara. Este perfecta pentru o familie fara copii sau pentru cei care vor sa se relaxeze la sfarsit de saptamana. Proiectantul recomanda lemnul pentru ca locuinta sa coste mai putin, insa puteti alege alte materiale, daca aveti un buget mai mare.

Sursa: Houseplans.com

Sursa: Houseplans.com

Al treilea plan de casa pe care il propunem este cu doua dormitoare si o suprafata utila de 270 de metri patrati utili. Locuinta, cu un acoperis in doua ape, are, fata de celelalte doua proiecte, o bucatarie spatioasa, cu loc de luat masa. Cele doua dormitoare sunt pozitionate cu vedere spre curtea interioara. Aceasta locuinta este perfecta pentru o familie care are unul sau doi copii.

 

FOTO: Houseplans.com

FOTO: Houseplans.com

 

Sursa: MagazinulDeCase