Remedii naturiste

LĂPTIȘORUL de MATCĂ este printre cele mai bune remedii contra INFERTILITĂȚII la bărbați și femei (curele de urmat)

 

 

LĂPTIȘORUL de MATCĂ este printre cele mai bune remedii contra INFERTILITĂȚII la bărbați și femei (curele de urmat)

 

Infertilitatea nu afectează doar femeile, ci poate afecta în egală măsură și bărbații.

Infertilitatea este o problemă serioasă, care poate afecta foarte multe persoane.

Un ajutor extrem de util, atât pentru tratarea infertilității la bărbații, cât și la femei, este lăptișorul de matcă crud – un produs al stupului care nu are echivalent în întreaga lume animală şi vegetală.

Ce este lăptișorul de matcă

Lăptișorul de matcă este o secreție a unor glande (hipo-faringeale) ale albinelor lucrătoare, de culoare albă-gălbuie, ușor vâscoasă, omogenă, aducând foarte bine ca aspect cu laptele condensat.

Cu acest lăptișor de matcă este hrănit puietul de albine lucrătoare, în primele trei zile de viață, dar și albina-regină (matca) a stupului, care asigură perpetuarea întregii colonii.

Cel mai puternic aliment-medicament din lume

Pasta albă-cremoasă, secretată de albine, este compusă din 67% apă, 12,5% proteine, 11% zaharuri simple, 5% acizi grași, vitamine din complexul B (B5 și B6, în special), minerale, enzime, hormoni (pro-hormoni, niște precursori ai hormonilor umani), substanțe cu efecte antibiotice și antivirale.

Infertilitate la bărbați

Administrarea lăptişorului crud de matcă crește nivelul testosteronului în sânge, acțiune terapeutică utilă bărbaților cu probleme de fertilitate sau de potență, apărute pe fondul problemelor endocrine.

  • Se iau câte 2 g de lăptișor crud de matcă pe zi, pe o perioadă de 90 de zile.

Infertilitate la femei

Lăptișorul de matcă crește nivelul hormonului luteinizant în sânge (hormonul luteinizant ajută ovulația), fiind extrem de util în cazul femeilor care se confruntă cu amenoree, oligomenoree, ciclu menstrual neregulat, insuficiență ovariană, etc.

Astfel spus, lăptișorul de matcă este printre cele mai bune remedii cunoscute contra infertilității feminine.

  • Se iau câte 1-2 g de lăptişor crud de matcă, zilnic. Se fac tratamente cu o durată de 28 de zile, apoi se face o pauză de alte 28 de zile, după care tratamentul se reia, ȋn total făcându-se 6 asemenea cure.

Păstrarea lăptişorului de matcă

Lăptişorul de matcă se păstrează bine la 0-4 grade Celsius. În frigider, lăptișorul de matcă se păstrează în spate, ca să nu fie afectat de schimbările de temperatură generate de deschiderea repetată a uşii.

În timp, dacă nu e păstrat corect, poate căpăta o culoare cenuşie, ceea ce înseamnă că valoarea lui biologică a scăzut.

Precauții

Persoanele care au predispoziții alergice vor lua în primele trei zile de tratament cantități foarte mici din acest produs (0,1 g, adică un vârf de linguriță zilnic).  Se oprește administrarea dacă se observă simptome cum ar fi mâncărimi în zona buco-faringiană, tulburări digestive, dificultate în respirație și hipersecreție pe căile respiratorii, erupții cutanate.

De ce e interzis seara lăptişorul de matcă, elixirul tinereţii: patru efecte-minune asupra organismului date de puternicul stimulator al celulelor stem | adevarul.ro

 Sursa