
Ingrediente:
250 gr faina necernuta
150 gr zahar
1/2 plic praf de copt
50 ml ulei fara miros
200 ml lapte gras
2 oua la temperatura camerei
coaja de portocale
esente
stafide
coniac
un praf de sare
4 lg cacao
Mod de preparare :
Mixam ouale cu zaharul, coaja de citrice, esentele, coniacul scurs de la stafidele hidratate apoi adaugam uleiul si laptele treptat.
Amestecam faina cu praful de copt si adaugam lichidul incorporandu-l usor. 1/2 din aluat il amestecam cu 4 lingurite de cacao.

Tapetam o tava si punem in mijlocul formei o lingura de aluat alb, deasupra o lingura de aluat cu cacao si tot asa pana terminam aluatul.

Printre ele asezam stafidele hidratate si scurse.

Dam la cuptor pentru 30-35 minute, facem testul cu scobitoarea si cand e gata il scoatem sa nu se intareasca.

Pofta buna !














