Desert

Prăjitura Snickers, la pahar: desert gata în doar 10 minute

 

 

Prăjitura Snickers, la pahar: desert gata în doar 10 minute

 

Un desert delicios, la pahar, gata in doar 10 minute si fara cuptor sau aragaz! Da, da, este cu adevărat real. Aceasta este o varianta rapida a prajiturii Snickers. Un desert foarte gustos. Destul de dulce si foarte cremos.

Un astfel de desert are un avantaj imens, este atunci când aștepți musafiri și nu știi ce să gătești, te va ajuta, pentru că se prepară simplu și rapid!

Ingrediente:

Pentru crema
  • Lapte condensat fiert – 370-400 gr
  • Unt – 250 gr
Strat de caramel:
  • Lapte condensat fiert – 370 gr
  • Arahide – 100 gr
În plus:
  • Biscuiti – 200 gr

Din aceste cantitati veti obtine 5 pahare a câte 200 ml fiecare. Scoateți ingredientele din frigider în avans!

Mod de preparare:

Mai întâi, să pregătim crema. Pentru aceasta, trebuie să luați 250 g de unt moale la temperatura camerei si il batem la viteza mare a mixerului pana cand untul creste destul de mult in volum.

Apoi, în trei etape, adăugați 370-400 g lapte condensat fiert (trebuie să fie la temperatura camerei) și amestecați cu mixerul la viteză medie până când compozitia devine omogenă.

Abia după ce o parte s-a amestecat, apoi adăugați următoarea. Dacă folositi lapte condensat și unt la temperaturi diferite, atunci crema se poate separa pur și simplu și se taie. Deci nu neglija acest aspect!

După ce ați adăugat tot laptele condensat, bateți crema pentru încă câteva minute. În acest timp, se va deschide puțin mai mult la culoare și va deveni mai stabila.

Aceasta crema este foarte usor de preparat si este foarte gustoasa. Poate fi folosita și pentru prăjituri sau cupcakes.

Acum să facem stratul de caramel. Pentru a face acest lucru, luați 370 g de lapte condensat fiert și adăugați 100 g de arahide sărate și amestecați bine.

Ai putea sa faci si caramel de casa, dar desertul nostru este foarte simplu, asa ca nu ne vom stresa.

Pentru stratul de biscuiti, folositi 200 g de orice tip de biscuiti si dati-i prin blender sau prin razatoare, depinde ce aveti la indemana.

Tot ce rămâne acum este să ne montam desertul. Pentru a face acest lucru, puneți mai întâi o lingură destul de plină de biscuiti și apăsați-o puțin cu o lingură mică. Apoi punem un strat de crema si de asemenea il nivelam putin, apoi punem o linguriță plină de strat de caramel cu arahide.

Și apoi repetăm ​​totul, începând cu stratul de biscuiti, pana terminam toate ingredientele.

Am transferat o parte din crema intr-un poș cu duza dintata pentru a face un model deasupra deserturilor.

De asemenea, desertul l-am decorat cu un model de ciocolata cu lapte topita si bucatele de snickers.

 

 

 Pofta buna!

 

 Sursa