Incearc-o si tu penru ca merita!
Ingrediente:
Blatul
-200 g ciocolata neagra
-3 oua
-200 g zahar pudra
-100 g faina
-150 g unt
Umplutura
-250 g crema de vanilie
-7 banane
-150 g ciocolata neagra
-50 g ciocolata alba
-100 g fistic
Mod de preparare:
Pentru blat, ouale se amesteca bine cu zaharul pana ce se albesc, ciocolata si untul se pun pe baie de aburi si apoi se adauga in crema de zahar si oua. Se adauga faina, se amesteca si se toarna aluatul intr-o tava de copt unsa si tapetata. Se coace 25 de minute si apoi se lasa la racit.
Din blat se taie bucati cat sa fie de lungimea unui ecler si, la fel se taie si din banane. Pe fiecare blat mic se aseaza un strat de crema de vanilie, apoi se pune banana. Se aseaza apoi toate prajiturile astfel facute pe un gratar deasupra chiuvetei.
Se topeste ciocolata neagra si se imbraca prajiturile. Se orneaza cu fistic macinat. Se topeste si ciocolata alba si se decoreaza folosind dintii unei furculite.
Pofta buna!