Stiri

Poveste incendiară: „Mă numesc Bogdan, am 31 de ani. La nunta vărului meu, am furat mireasa și am făcut amor cu ea. Apoi, ea mi-a trimis…

 

 

 

 

 

Un bărbat din Adjud i-a scris prezentatoarei unei rubrici fără perdea despre o experiență pe care a avut-o la nunta verișorului său mai mic.

Povestea

Tânărul, pe numele său Bogdan, a povestit cum a trăit o noapte fierbinte cu mireasa, chiar în noaptea nunții. Iată povestea acestuia!

Mă numesc Bogdan, am 31 de ani și sunt din Adjud. Weekend-ul trecut am fost cavaler de onoare la nunta verișorului meu mai mic. Cum se face la noi, am furat și eu mireasa. Am dus-o la un motel și, dintr-una într-alta, am făcut sex cu ea. Sincer să fiu, mi-a plăcut.

Și ei i-a plăcut, nu voia săraca Dănuța să se mai întoarcă la nuntă. Într-un final, ne-am întors, ce era să facem?! Dar a fost foarte ciudat, nici nu mai avea chef să danseze cu vărul meu. Mi-a trimis apoi un SMS și mi-a zis că s-a îndrăgostit de mine și că a făcut o mare prostie că s-a măritat cu văr-miu. Sincer, și eu am prins drag de ea.

E fată frumoasă, îngrijită, curată, și ar cam merge, așa. Nu știu ce să fac. De o săptămână sunt îngândurat, stau în casă și beau, s-a destăinuit tânărul psihologului de serviciu, scrie vrancea24.ro.

 

 

 

Sursa: Colectionarul