Flori si gradina Horoscop

Plantele astea atrag energia pozitivă in casă şi te fac mai fericită

 

 

 

 

Medicina veche a folosit plantele pentru a detensiona persoanele. Acestea sunt plantele care atrag multă energie pozitivă în casa ta. Prin urmare, te vor face mut mai fericită doar prin simpla lor prezenţă.

Cactus – Elimina sentimentele negative precum ipocrizia si invidia. Absorb undele electromagnetice negative.
Menta – Te protejeaza de vrajitorie si gelozie.

Cu toţii am auzit de puterea miraculoasă a plantelor şi florilor în domeniul medical dar foarte puţini dintre noi ştiu că florile atrag şi banii.

Sunt flori care ne învaţă când să investim, flori care atrag banii ca un magnet şi flori care ne aduc profit, toate la un loc ne vor umple portofelul.

Ferigile nu vor permite niciodată ca portofelul tău să rămână gol. Se spune că mulţi dintre deţinătorii unor moşteniri fabuloase, cu puţin timp înainte de a le primi, începuseră să cultive ferigi – mai exact, o anumită specie: Dryopteris filix-mas Schott. Se spune că persoana a cărei ferigă va înflori va uita pentru totdeauna de orice lipsuri!

Ciclama

O plantă decorativă, care înveseleşte atmosfera, ciclama, este un consilier financiar pentru fiecare familie care o primeşte în casa ei. În legătură cu „sfaturile” oferite de ciclamă, există o tradiţie care, pusă în practică, nu dă greş niciodată.

Dacă vreţi să investiţi o sumă de bani, trebuie să menţionaţi pe o coală albă suma ce urmează să fie investită. Apoi, puneţi coala respectivă sub ghiveci şi turnaţi apă în farfurioara în care stă ghiveciul. După trei zile, studiaţi coala pe care a fost scrisă suma de bani ce urmează să fie investită: Dacă apa turnată în farfurioară nu a influenţat conturul textului şi cifrele, puteţi investi suma respectivă, fără griji.

Dacă conturul textului nu mai este foarte clar, iar cifrele s-au decolorat puţin, atunci trebuie să investiţi cu mare prudenţă şi să aflaţi amănunte de la persoanele care au făcut o investiţie asemănătoare.

Dacă cifrele sumei ce urmează să fie investită abia se văd, să ştiţi că verdictul ciclamei este negativ, adică trebuie să renunţaţi la investiţia respectivă.

Cactusul

Pentru persoanele care au mereu griji financiare, cactusul este un sponsor extraordinar. În ciuda ţepilor care-l împodobesc, cactusul este un magnet care adună bani pentru familia voastră. Numai gurile rele, care nu cunosc energia plantei de a atrage şansele financiare, îl „bârfesc” şi susţin că ţepile lui aduc pagube băneşti. Prin tradiţie, de secole, familia care adună mai multe specii de  cactus, plante bogate în ţepi, se poate bucura de forţa lor asemănătoare talismanului care atrage bani!

Asparagusul

Cea mai modestă plantă de apartament, asparagusul, este şi cea mai norocoasă. Planta nu ne răpeşte mult timp pentru îngrijire şi ne  aduce multe avantaje. Pe de o parte, asparagusul purifică aerul în jurul său, pe de altă parte, favorizează prosperitatea mai repede decât credeţi. Specialiştii care cunosc puterea secretă a asparagusului ne avertizează însă: trebuie să ţinem sub control dorinţa de a investi în grabă sume mari de bani, pentru ca belşugul să nu se risipească repede, aşa cum a venit.

Bambusul norocos şi Feng Shui

Bambusul norocos este, potrivit legilor Feng Shui-ului chinezesc, plantă ce echilibrează elementele (pământ, apa, foc, lemn, metal). De aici denumirea de „norocos”! Însă este important să păstrăm şi simbolistica acestuia şi reprezentarea tuturor elementelor. Tulpina bambusului semnifică însuşi lemnul, pe când apa în care creşte este Apa ca element Feng Shui. Pentru Pământ, e importantă prezenţa pietricelelor, iar pentru Metal asiguraţi-i bambusului Dvs. un ghiveci din ceramică cu o monedă în el sau un vas de sticlă. În final, legaţi de tulpina de bambus o bucată de panglică roşie ca simbol al focului.

 

Sursa : Info Puls