Inedit

Pisica își ceartă stăpâna pentru că aceasta nu-i dă voie să intre în casă. Vei râde câteva minute fără oprire! (Video)

 

 

 

 

Video-urile cu pisici au invadat Internetul. Probabil nu vom greși dacă vom spune că aceste feline au devenit cele mai populare animale de companie din lume, lăsându-i departe în urma lor pe câini. Dar oare câți oameni s-au întrebat ce anume fac pisicile atât de populare și datorită căror merite ele au câștigat inimile a zeci de milioane de oameni?

Secretul popularității acestor feline constă probabil în caracterul, foarte complex, de o complexitate asemănătoare cu a noastră. Astfel, pisicile sunt grațioase, energice (atunci când nu sunt leneșe), nesupuse, infidele, șmechere, gingașe (atunci când nu sunt răutăcioase) și rebele. Este drept că cele mai multe dintre aceste caracteristici sunt negative, însă anume ele conferă pisicilor acel farmec specific.

Iar în acest video vei putea vedea o pisică care poate manifesta chiar și starea de indignare!

După ce a ieșit afară la o plimbare și a găsit la întoarcere ușa casei închise, pisica a început să se indigneze și să-și certe stăpâna. Însă ea face asta într-un mod atât de amuzant încât este imposibil să nu râzi! Cu siguranță nu ai mai văzut o pisică într-o asemenea ipostază haioasă!

Dacă și tu ai râs privind lamentările acestei pisici, neapărat distribuie acest video tuturor prietenilor tăi!

 

 

 

Sursa: Perfect Media