Aperitive si Gustari Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou Sarbatoarea Pastelui

Oua umplute … simplu si gustos

 

 

 

 

Ingrediente:

10 oua

250 grame de branza

1/2 pachet de unt

1 lingura mustar

1 cutie pate de ficat de pui/porc

sare si piper

 

Mod de preparare: 

Se fierb ouale tari si se taie in jumatati pe de-a lungul, se scot galbenusurile si jumatate dintre ele se amesteca cu 1/3 din  untul  scos in prealabil cu 20 de minute de la frigider si cu o cutie de pate, iar cealalta jumatate de galbenusuri cu 2/3 din unt, cu lingura de mustar, branza rasa, sare si piper. Umpluturile e bine sa le faceti la blender ca sa fie ca o pasta.  Umplem jumatatile de oua cu o seringa si le punem la frigider o ora sa se intareasca.

 

Pofta buna !

 

Imagini pentru Pasta de peste in barcute :

 

Sursa : Traista cu merinde