Retete de Mancaruri

O mâncare fenomenală din carne tocată – simplu ca buna ziua!

 

 

 

 

Vă prezentăm o rețetă deosebită de drob de carne de vită la cuptor, cu un gust fabulos. Carnea suculentă și fragedă de vită o să vă cucerească instantaneu prin aroma și aspectul său specific. Poate fi servită cu succes la masa de sărbătoare, precum și la o cină obișnuită în familie.

Ingrediente:

500 g Carne de vită tocată
1 bucată Ceapă
4 bucăți Ouă
200 g Pesmet
100 g Bacon
200 g Cremă de brînză
100 g Mozzarella
1 linguriță Praf de usturoi
1 linguriță Sare
1 linguriță Piper negru măcinat

Mod de preparare:

  1. Într-un bol amestecați carnea tocată, ceapa tăiată mărunt, praful de usturoi, un ou, pesmet, sare și piper.
  2. Într-o tavă dreptunghiulară (40 x 10 x 8 cm) așezați compoziția obținută, astfel încât să fie lipită de pereții și baza tavei, iar în mijloc să rămână spațiu liber.
  3. Puneți baconul în spațiu rămas liber, deasupra puneți crema de brânză și mozzarella. Peste mozzarella spargeți 3 ouă. Dați la cuptor pentru 60 minute, la temperatura de 180˚C.
  4. Savurați cu plăcere!

 

Pofta buna!

 

Sursa: Savuros