Stiri

O fată de doar 15 ani s-a dus cu 2 băieți într-o pădure din Prahova și au făcut amor într-o mașină. Apoi a urmat un apel la 112, iar în această dimineață chiar și oamenii legii s-au îngrozit. Medicii au spus ce i s-a întâmplat în zona intimă

 

 

 

 

O adolescentă de 15 ani din Prahova a intrat într-un mare bucluc după ce și-a mințit tatăl că a fost violată, ca să justifice faptul că a venit acasă seara, târziu. După ce a sunat la 112 ca să reclame violul, părintele fetei a aflat, din documente medicale, că fiica sa a mers de bunăvoie cu doi bărbați să facă sex în mașină, într-o pădure, și că nu era deloc străină de tainele amorului fizic.

Luni seară, tânăra din localitatea Vulcănești, în vârstă de 15 ani, a întârziat cu mult peste ora permisă. Când, într-un final, a ajuns acasă, tatăl său a luat-o la ceartă pe motiv că nu respectă regulile pe care i le-a impus. A urmat o ceartă de zile mari, în timpul căreia fata a luat un cuțit și și-a provocat o rană pe un braț.

În cele din urmă, ca să-și justifice întârzierea și fără să se gândească prea mult la consecințe, tânăra i-a spus tatălui său că nu a fost vina ei că a întârziat și că a fost violată de doi bărbați. Părintele a sunat la 112, iar cu puțin înainte de miezul nopții fata a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova. Mai întâî, medicii au dus-o la spitalul de pediatrie, pentru a-i fi suturană rana pe care și-a provocat-o pe braț. Ulterior, fata a fost dusă la maternitate, pentru ca specialiștii de acolo să se asigure că nu are leziuni traumatice în urma abuzului.

Surpriza părinților, dar și a autorităților a venit dimineață, când fata a fost dusă la Medicina Legală, iar legiștii au constatat că nu are leziuni traumatice nici pe corp, și nici în zona intimă și le-au comunicat părinților că este puțin probabil ca tânăra să fi fost abuzată sexual. Cu această ocazie, părinții au aflat și că fiica lor este inițiată de ceva vreme în tainele amorului fizic și că luni seară ea a mers să facă sex cu doi bărbați, unul de 21 de ani, celălalt de 23 de ani, în mașină, într-o pădure.

Cei doi bărbați au fost chemați la audieri, în dosarul pe care poliiștii l-au deschis în urma apeluilui la 112. Chiar dacă vor scăpa de acuzațiile de viol, ei riscă să se aleagă cu dosare penale pentru că au avut relații itnime cu o minoră.

Un caz similar s-a petrecut la sfârșitul lunii octombrie, când o tânără din Botoșani le-a spus polițiștilor că ar fi fost violată ca să găsească un pretext pentru că nu și-a vizitat bunica. Fata a povestit că ar fi fost luată cu forța de mai mulți indivizi care ar fi abuzat-o sexual într-o locuință, însă anchetatorii au stabilit că fata a întreținut relații sexuale cu un tânăr și a reclamat că a fost violată ca să-și justifice lipsa de la bunica sa.

 

Sursa: DailyNews