Povesti de viata

O familie nu avea foarte multi bani si tatal era destul de presat de greutati. Fiica lor de numai trei ani a vrut …

 

 

 

 

Un barbat si-a pedepsit fiica de trei ani pentru ca a folosit o rola intreaga de hartie colorata pentru a ambala un cadou. Nu aveau foarte multi bani si el era destul de presat in acea perioada; s-a enervat cand a vazut ca fiica lui a folosit toata rola de hartie pentru a decora o cutie pe care a pus-o sub bradul de Craciun.

Cu toate acestea fetita i-a dat cutiuta tatalui sau in dimineata urmatoare si a spus: “Tati, asta este pentru tine.”

Barbatul s-a simtit jenat de reactia pe care a vazut-o, insa s-a enervat din nou cand a vazut ca in cutie nu era nimic. A inceput sa tipe la ea: “Nu stii ca atunci cand oferi un cadou cuiva – chiar trebuie sa ii dai ceva? In cutia asta nu e nimic!”

Cu lacrimi in ochi, fetita s-a uitat la el si a spus: “Oh, tati, dar nu este goala. Am suflat pupici in cutie. Sunt toate pentru tine!”

Tatal era distrus. Si-a pus bratele in jurul fetitei si i-a cerut scuze. Dupa un timp, fetita si-a pierdut viata intr-un accident de masina. Multi au spus ca tatal a tinut acea cutie langa patul lui ani intregi si cand se simtea descurajat el scotea un sarut imaginar si isi amintea de dragostea copilului sau.

 

Sursa: Poze24