Casa de vis

O casă de vis cu mansardă si garaj in suprafată de 93 m² si un interior ce merită văzut

 

 

O casă de vis cu mansardă si garaj in suprafată de 93 m² si un interior ce merită văzut

Imagini pentru roof

 

 

Revenind la cultura romanească traditională combinată cu arhitectura propusă a trendurilor, expertii s-au inspirat din stilul deceniilor trecute si au elaborat un proiect exceptional care incantă privirile, prin noutatea si bogătia coloritului, varietatea formelor si expresivitatii, obtinand o casă de vis ce sugerează un aspect deosebit.

Imobilul are o suprafată totală de 93,3 m², desfasurat pe două nivele, cu un parter de 52 m² la sol si o mansardă de 41,3 m².

 

Imagine similară

 

Volumul este dezvoltat pe o formă geometrică simplă, care este imbogătită prin paleta cromatică a fatadelor iar planurile sunt foarte compacte si functionale.

 

Imagine similară

PARTER- 52 m²
1 vestibul 3.5 m²
Imagine similară

2 hol 6,5 m²
3 birou 15,0 m²
4 camera de zi de 19,5 m²
5 bucătărie 6,1 m²
6 baie 1.4 m²
8 garaj 18,7 m²
9 terasa 32,0 m²

MANSARDA – 41,3 m²
10 scări 2,1 m² 2,1 m²
11 hol 4,2 m² 4,2 m²
12 dormitor  9,2 m²
13 baie 6,8 m²
14 dormitor  9,8 m²
15 dormitor 9,2 m²

Planul parterului include incăperile destinate activitătilor zilnice, cu o intrare principală laterală intr-un vestibul cu acces către garaj (care nu este inclus in suprafata construită) si către o baie de serviciu si un birou. A doua jumătate a casei de vis este ocupată de zona de zi , cu un living dotat cu o terasă exterioară, loc pentru servirea mesei si o bucătărie deschisă.

 

Imagini pentru casa cu mansarda

 

Mansarda are o distribuitie a camerelor foarte utilă, reusind să micsoreze circulatiile si să mărească suprafatele utile din spatii. Are un dormitor matrimonial, două dormitoare single si o baie generoasă.

 

Imagine similară

 

Designul interiorului oferă o atmosferă uimitoare, fiind bazat pe o cromatică dinamică ce confera vitalitate incăperilor, si este reprezentat prin finisaje discrete si elegante, pastrand aceeasi tematică atat pe parter cat si pe mansardă.

Imagini pentru bedroom

 

Exteriorul are cea mai importanta asupra arhitecturii constructiei cu pereti tratati cu tencuiala fină care variază in diferite culori dand un efect de intensitate pe fatadele locuintei.

 

Imagini pentru bedroom

 

Prin compozitia sa, imobilul se integrează cu ambientul inconjurator si este completat de amenajările cu spatii verzi ale grădinii. Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si a mobilierului) poate fi  estimată la prețul de 54.400 euro, aproximativ 585 euro/mp.

Fotografiile au rolul de a vă inspira. Nouă ne-a stranit interesul datorită avantajelor de care dispune proiectul, existand si varianta cu garaj. Ce părere aveti? Dacă v-a plăcut această casă de vis cu mansardă, vă invitam să o distribuiti si prietenilor de pe facebook!

Imagine similară

 

Sursa: MagazinulDeCase