Remedii naturiste

Miere cu turmeric – Cel mai puternic antibiotic pe care nici măcar medicii nu îl pot explica

 

 

Miere cu turmeric – Cel mai puternic antibiotic pe care nici măcar medicii nu îl pot explica

 

Caracteristicile deosebite și aroma unică a turmericului sunt cunoscute și folosite de secole. Acest condiment uimitor de sănătos de culoare galben închis oferă un număr mare de proprietăți medicinale și este folosit în mod obișnuit în medicina asiatică.

Turmericul este folosit ca tratament pentru răni și tăieturi, probleme ale pielii, entorse musculare, afecțiuni hepatice, probleme respiratorii și probleme gastrice, precum și dificultăți digestive, inflamații, infecții și tumori maligne.

Turmericul conține un ingredient activ numit curcumină care are calități puternice antimicrobiene, antiinflamatorii și antioxidante. Se știe că turmericul combate inflamația din organism, osteoartrita, gastrita, microbii, ulcerul gastric și peptic, îmbunătățește funcția creierului, tratează boala Alzheimer și ajută în cazul multor alte probleme de sănătate.

Potrivit doctorului Josh Axe:

„Turmericul (Curcuma longa), principalul condiment din curry-ul indian, este susținut de mulți ca fiind cea mai puternică plantă de pe planetă în combaterea și potențial inversarea bolii.

Beneficiile turmericului sunt incredibil de vaste și cercetate foarte amănunțit; în prezent, există peste 10.000 de articole revizuite de colegi publicate care dovedesc beneficiile turmericului. Acest lucru pune turmericul în fruntea listei ca fiind una dintre cele mai frecvent menționate plante medicinale în toată știința.”

Cum să faci un antibiotic cu turmeric – Rețetă:

Ingrediente:

O lingură de turmeric
100 de grame de miere organică

Instrucțiuni:

Combinați ingredientele într-un borcan de sticlă și amestecați bine.
Pentru a trata gripa, luați o lingură din acest amestec la fiecare oră. Rețineți, evitați să-l înghițiți imediat, lăsați-l să se topească în gură. A doua zi, luați aceeași cantitate, dar la fiecare 2 ore și repetați în a treia zi, luând de trei ori pe zi.

De asemenea, puteți adăuga acest remediu la ceai sau lapte pentru a-i îmbogăți proprietățile.

Turmeric și miere: Cel mai puternic antibiotic, pe care nici măcar medicii NU îl pot explica