Uncategorized

Mario Cimarro făcea furori în telenovele cu ochii și corpul lui. Dar de atunci au trecut deja ceva ani… Uite cum arată acum actorul

 

 

 

 

Mario Cimarro a putut fi urmărit în multe roluri din telenovele care au rulat de-a lungul timpului: în Pisica Sălbatică (Gata salvaje), în Moștenitorii (Los Herederos del Monte), alături de actrița Marlene Favela, în Trupul dorit (El cuerpo del deseo), alături de regretata Lorena Rojas, și alături de Danna Garcia, în Trădarea (La traicion) și Jurământul (Pasion de Gavilanes), acesta din urmă fiind, de fapt, rolul care l-a făcut cunoscut pe plan internațional.

Mario Cimarro a reușit nu doar interpretării și talentului său actoricesc, ci și aspectului său fizic de invidiat. Cu toate că au trecut 14 ani de când făcea furori pe micile ecrane în rolul lui Juan din Jurământul, Mario a reușit să-și păstreze intacte calitățile fizice.

Imagini pentru Mario Cimarro facea furori in telenovele cu ochii si corpul lui. De atunci au trecut 14 ani

 

Imagini pentru mario cimarro

Mario Cimarro a reușit să atingă apogeul nu doar datorită interpretării de excepție, ci și datorită senzualității sale și fizicului de invidiat.

Imagini pentru mario cimarro

Cu toate că au trecut 14 ani de când își dezgolea trupul și făcea furori pe micile ecrane în rolul lui Juan din Jurământul, Mario Cimarro a reușit să-și păstreze intacte calitățile fizice.

Actorul de origine cubaneză are în prezent 46 de ani și este absolut neschimbat,

acesta dezvăluind că secretul tinereții sale eterne are legătură, pe de o parte cu genetica, și pe de altă parte cu alimentația echilibrată și stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat.

Mario Cimarro a dispărut o perioadă bună din lumina reflectoarelor, după ce a fost acuzat de colegii săi de platou că i-ar fi amenințat cu arma în timpul filmărilor, și s-a îndreptat către cinematografie.

Actorul este foarte secretos cu planurile sale de viitor, nu știe dacă va reveni pe micile ecrane și nici nu dorește să dezvăluie numele persoanei alături de care trăiește o poveste de dragoste în secret. Cât despre rolul de tată, Mario spune că nu se grăbește, dar ca va urma exemplul tatălui său, acesta devenind părinte la vârsta de 48 de ani.

 

 

 

Imagine similară

Tags