Sfaturi utile

Lucruri pe care NU trebuie să le postezi niciodată pe facebook!

 

 

 

 

Ne petrecem tot mai mult timp pe Facebook și împărtășim informații diverse lucruri, fără să ne dăm seama cât de mult rău ne-ar putea face acestea.

Ai auzit despre regulile nescrise ale utilizării site-urilor de socializare? Experții ne ajută să facem față celor care abuzează de acest mijloc de socializare.

Deci, sub nicio formă nu posta aceste lucruri:

Anul de naștere

…Sau adresa casei ale, numărul tău de telefon sau orice alte date personale care te-ar putea transforma într-o țintă a hackerilor. Infractorilor cibernetici le trebuie puține date pentru a-ți fura identitatea și pentru a-ți fura banii din conturi.

Permisul de conducere

Atunci când treci cu brio examenul de conducere, nu te grăbi să urci dovada pe Facebook. Pe permisul de conducere se regăsesc mai multe date confidențiale importante, cum ar fi data nașterii, adresa și chiar o fotografie cu tine. Toate aceste informații sunt aur pentru hoții de identitate.

Biletul de avion

În completarea celor mai sus, de asemenea nu este recomandat să publici pe rețelele de socializare biletul de avion, pentru că acesta conține un cod de bare unic, care oferă destule informații despre cel care l-a achiziționat.

Informații despre copii

Este alegerea fiecărui părinte dacă publică sau nu fotografii ale copiilor pe rețelele de socializare. Dacă faci asta, asigură-te că postezi doar imaginile și nu alte informații, cum ar fi școala pe care o urmează cei mici sau locul de joacă preferat. 

Mahmurelile

Ai băut 50 de beri? Fenomenal, dar poate că nu vrem să știm toate detaliile picante despre cum te-ai simțit în ziua următoare. Cel mai bine este să le ții pentru tine.

Logodna

Le spui tuturor că urmează să te căsătorești. Tuturor, chiar și celor pe care nu vrei să îi vezi la nuntă.

Informaţii despre muncă

Chiar şi cel mai inofensiv status despre un conflict la muncă poate oferi indicii importante competitorilor.

 

Sursa: Secretele