Remedii naturiste

Leac puternic împotriva reumatismului, obezității și sinuzitei – Cum să-l folosești în fiecare zi

 

 

Leac puternic împotriva reumatismului, obezității și sinuzitei – Cum să-l folosești în fiecare zi

 

Usturoiul este unul dintre cele mai benefice alimente pentru organism. Utilizarea sa regulată în fiecare zi ajută la tratarea multor boli. Usturoiul este un ingredient în multe remedii naturale.

Următoarea cură are două ingrediente.

Este considerat foarte eficient împotriva reumatismului, aterosclerozei, problemelor de vedere, obezității, sinuzitei și altele.

Modalitatea simplă de pregătire a curei este următoarea:

Ingrediente:
  • 250 ml de alcool de băut (40 de grade) sau coniac.
  • 350 de grame de usturoi.
Preparare:

Curățați usturoiul și puneți-l într-un borcan. Adăugați alcoolul și închideți borcanul cu un capac.

A se păstra la frigider timp de 10 zile.

După 10 zile, se filtrează sucul și se ține la frigider încă 3 zile.

Cum se face cura

Trebuie să utilizați un picurător pentru a utiliza soluția.

În prima zi, înainte de a lua micul dejun, ar trebui să luați o picătură, apoi două picături înainte de prânz și trei picături înainte de cină.

În a doua zi, ar trebui să luați 4 picături înainte de micul dejun, 5 înainte de prânz și 3 înainte de cină.

În a treia zi ar trebui să consumați 7 picături înainte de prima masă, 8 picături înainte de prânz și 9 picături înainte de cină.

În a patra zi ar trebui să luați 10 picături înainte de micul dejun, 11 înainte de prânz și 12 înainte de cină.

În a cincea zi ar trebui să creșteți doza la 13 picături înainte de micul dejun, 14 picături înainte de prânz și 15 picături înainte de cină.

În a 6-a zi trebuie să luați 15 picături înainte de micul dejun, 14 picături înainte de prânz și 15 picături înainte de cină.

În a 7-a zi ar trebui să luați 12 picături înainte de micul dejun, 11 picături înainte de prânz și 10 picături înainte de cină.

În a opta zi ar trebui să luați 9 picături înainte de micul dejun, la fel înainte de prânz și 7 picături înainte de cină.

În a noua zi ar trebui să luați 6 picături înainte de micul dejun, 5 picături înainte de prânz și 4 picături înainte de cină.

În ultima zi luați trei picături înainte de micul dejun, 2 picături înainte de prânz și o picătură de soluție înainte de cină.

Dacă suferiți de o boală cronică, se recomandă să consultați un medic înainte de utilizare.

* Aceste informații sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască, sfaturile medicului dumneavoastră sau ale furnizorului de servicii medicale și nu sunt destinate să acopere toate utilizările, precauțiile, interacțiunile sau efectele adverse posibile. Este posibil ca aceste informații să nu se potrivească circumstanțelor dumneavoastră specifice de sănătate.

 

 Sursa