Retete de Mancaruri

Rețeta excelentă a bunicii. Carne tocată facută pane si umplută cu cascaval. Întreaga ta familie se va bucura de o cina delicioasă

 

 

Rețeta excelentă a bunicii. Carne tocată facută pane si umplută cu cascaval. Întreaga ta familie se va bucura o cina delicioasă

 

Mulți oameni rămân fără idei de rețete. Se luptă adesea cu prânzul și cina. Pentru acești oameni, această rețetă excelentă poate fi soluția.

Cu ajutorul acestei rețete relativ simple, vei realiza o schimbare interesantă care cu siguranță va fi apreciată nu doar de tine, ci de toți membrii familiei tale care gustă acest preparat.

Ingrediente:

  • 2 kg de carne tocată
  • 2 cepe roșie
  • 4 catei de usturoi
  • 2 oua pentru carne si inca un ou pentru acoperire
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • condimente după gust
  • firimituri de pâine
  • 650 g brânză tare sau cascaval
  • făină

farfurie cu carne tocata

Mod de preparare:

Acest fel de mâncare este foarte ușor de preparat. Luați un vas suficient de mare pentru a pune carnea tocată. Apoi tocați mărunt ceapa roșie și adăugați-o în carne. Curatati usturoiul si presati-l in carne si ceapa. Apoi, adăugați 2 ouă bătute, sare, piper și condimente după gust. Amesteca totul bine.

carne, brânză și folie

După o amestecare minuțioasă, este timpul să pregătiți carnea pentru congelare. Așadar, pregătiți o folie alimentară, pe care o întindeți cu grijă pe o suprafață plană. Apoi puneți carnea pe această folie astfel încât să fie distribuită uniform.

carne tocată, rulouri

Apoi se rade grosier brânza tare sau cascavalului. Presărați brânza rasă peste carne. Apoi nu mai rămâne decât să înfășori carnea în folie astfel încât să fie înfășurată pe toate părțile. Pune carnea învelită la congelator pentru aproximativ 3 ore.

carne tocată și brânză

Rețeta ta este aproape gata

Scoateți carnea din congelator și tăiați-o în felii de aceeași dimensiune. Pregătiți făina, bateți ouăle și pregătiți pesmetul. Înfășurați cu grijă toate feliile. După aceea, tot ce trebuie să faci este să prăjești aceste bucăți de carne. Turnați ulei într-o tigaie suficient de mare și porniți plita.

Lăsați uleiul să se încălzească și apoi puneți feliile în el. Prăjiți-le până devin aurii pe toate părțile și gata. Garnitura ideală este cartofii fierți sau piureul de cartofi.

Toată familia ta va fi cu siguranță încântată de această rețetă.

 

Pofta buna!

 

 Sursa