Povesti de viata

Îți ia doar 1 minut pentru a citi această poveste, dar îți va schimba modul de gândire!

 

 

 

 

Uneori, viața poate fi foarte grea si este ușor sa gândești negativ … Cu toate acestea , cei care gandesc pozitiv vor vedea cu adevărat modul în care ar trebui să privim viața și toate minunile sale . Citiți povestea de mai jos și schimbati-va gândirea despre viață !

Doi bărbați sunt grav bolnavi și în aceeași cameră de spital. Timp de o oră în fiecare zi, asistentele il lăsau pe un om mai aproape de fereastra camerei pentru a ajuta la drenarea fluidului din plămâni .       Celălalt bărbat din camera lui sta tot timpul in spatele lui . După cum vă puteți imagina, oamenii au vorbit ore în șir . Ei au vorbit despre familiil , casele, viața lor în armată și pe unde au călătorit .

Și, în fiecare zi, bărbatul ce statea departe de fereastra tânjea dupa ceasul când colegul său de cameră va putea să stea ridicat și să descrie detaliile lumii din afara camerei lor.

El ii va vorbi despre copiii care se joacă, despre animale care manancau pașnic și despre familiile fericite care se joacă în apă. Din păcate, după cateva luni , a sosit ziua când omul cel mai apropiat de fereastră a murit în somn. După ce corpul său a fost îndepărtat din cameră și dupa ce a trecut ceva timp , celălalt bărbat a întrebat dacă el ar putea lua patul de fereastră. Asistente medicale au fost de acord si au făcut schimbarea. Odată ce au dispărut, bărbatul s-a ridicat ca sa vada lumea din afara sălii de spital, lumea a cărei descriere i-a adus atât de mult confort. Spre disperarea lui, el a constatat ca, de fapt, fereastra era un perete. Suparat, omul a chemat asistenta si i-a cerut sa-i explice situația. “De ce ar minți?”, a zis asistenta. După ce sa gândit un moment, asistenta s-a uitat la el și i-a zis: “Poate că a vrut doar să te încurajeze.” Acest lucru ar trebui să fie o lecție pentru noi toți că, indiferent de situația noastră, putem face un bine extraordinar pentru cei din jurul nostru privind partea buna a fiecărei situații.

Chiar și atunci când ne confruntăm cu ceea ce pare a fi un zid de caramida impenetrabil, putem aduce atât de multă fericire și bucurie celor din jurul nostru, dacă vom găsi modalități pozitive de a privi lumea.

8031170

 Sursa: ioanaradulescublog