Povesti de viata

Intr-o zi o batrana a intrat in banca Canadei cu un sac plin de bani. A dorit sa vorbesca cu directorul

 

 

Intr-o zi o batrana a intrat in banca Canadei cu un sac plin de bani. A dorit sa vorbesca cu directorul pentru a-si deschide un cont. Intrebata cati bani ar dori sa depuna, batrana raspunse 1,5 milioane $. Curios, directorul o intreaba de unde are atatia bani.

Batrana: Din pariuri.
Directorul: Din ce fel de pariuri?
Batrana: De exemplu fac pariu cu dumneavoastra pe 250 000 $ ca aveti testiculele cubice.
Directorul a inceput sa rada, insa batrana il intreaba: Doriti sa facem pariul?
Directorul: Bineinteles! Pariez ca testiculele mele nu sunt cubice.
Batrana: Atunci maine dimineata la ora 10 sunt la dumneavoastra in birou si il voi aduce si pe avocatul meu ca martor, daca si dumneavoatra va convine.
Directorul: De acord!

Seara, directorul a inceput sa se ingrijoreze din cauza pariului si a petrecut ore lungi in fata oglinzii examinindu-si testiculele. Le-a intors pe toate partile, asigurindu-se de fiecare data ca testiculele lui nu par in nici un caz cubice si sigur va cistiga pariul.

A doua zi, la 10 fix, batrana doamna a sosit in biroul directorului, insotita de avocatul ei.

Atunci, directorul si-a dat jos chilotii ca batrina doamna si avocatul ei sa vada cat mai bine totul. Batrana doamna s-a apropiat si l-a intrebat daca ii permite sa le pipaie.

„Bineinteles, poftiti!” a spus directorul, fiind vorba de foarte multi bani. „Verificati si asigurati-va 100%!” Doamna zimbind, s-a apucat de treaba.

Atunci, directorul a observat, ca avocatul se da cu capul de pereti.

A intrebat-o pe batrina doamna: „De ce face asta?”

La care aceasta i-a raspuns:„Probabil de aceea, pentru ca am facut pariu cu el pe 1.000.000 dolari ca azi in jurul orei 10 dimineata voi tine in mina testiculele directorului Bancii Canadei!

 

 

Imagini pentru oameni bogati

 

Sursa: HILARIC.ro